Senaste nytt

Officiellt: Ings lämnar LFC

Ings skeppas till Southampton.

Danny Ings har varit på väg bort från Liverpool under hela sommaren. Nu står det klart att anfallaren lämnar för spel i Southampton.

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Kommentarer

 1. Kribba

  Alltid tråkigt när en bra personlighet och bra lirare lämnar klubben!

  Men å andra sidan – gud så skönt att vi en deadline day är så bra förberedda och har så bra aura kring laget att vi alla (fans, spelare, tränare, m.m) kan fokusera på att ge Ings ett bra avsked.

  Jag har aldrig känt såhär positiva vibbar inför säsongsstart.

 2. Dave

  Kul för honom och bra summa för LFC (även om en del av den kommer gå till Burnley). Men varför köper inte Southampton loss honom med en gång istället för att låna och sedan obligatoriskt köpa nästa sommar?

  1. Jonas Srröm

   Om folk kunde lugna ner sej med transferpengar, som de vore managers i fifa skulle det vara skönt. Ings är en bra spelare, med ortoligt hjärta vad man läser av hans medspelare och tränare. De flesta skulle säkert ha gett upp i hans situation. Önska honom hellre lycka till. Starkt att gå från lfc till en mindre klubb för att starta om sin karriär.

  2. Faint

   Kan ha att göra med FFP. Precis som med Mbappé affären.
   Eller så är det helt enkelt så att SOTON inte har pengar tillgängliga just nu.
   Spelar ju ingen roll i slutändan.

  3. pelle2x

   Faint: Går å andra sidan att hitta lösningar där man köper spelare på avbetalning. Och varför skulle Soton ha problem med FFP?

   Skulle inte bli förvånad om Soton har någon slags out i klausulen, de hann ju inte läkarundersöka Ings ordentligt innan han skrev på.

Laddar...