[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Nu är det officiellt att Conor Coady kommer att fortsätta vara utlånad till Sheffield United under resten av säsongen.

* * *

Enligt El Mundo Deportivo är flera stora PL-klubbar väldigt intresserade av Barcelonas utlånade talang Rafinha. Båda Manchester-klubbarna uppges vara villiga att betala hans utköpsklausul på 30 miljoner eurom men även Liverpool och Arsenal ska vara intresserade av den skickliga mittfältaren, skriver El Mundo Deportivo.

21-årige Rafinha är utlånad till Celta Vigo, där har levererat bra prestationer under säsongen.

* * *

Groningens stortalang Richairo Zivkovic är nära en övergång till Ajax. Klubbarna är överens om en övergångssumma på 2,5 miljoner euro (De Telegraaf).

15 kommentarer
 1. Kom att tänka på Kyriakos Papadopolous. Vad sägs om att köpa honom i sommar? Hans skadeproblem verkar borta och han verkar inte spela mycket efter en fight med Boateng. Sakho och Papa i försvaret hade känts ganska tryggt! Sen tycker jag vi kan sälja både Agger och Skrtel. Om vi kan få lite pengar för dem. Alternativt spara Agger som Backup till Sakho. Sen ser jag gärna Ilori som tredjeval och Toure som fjärde. Gillar honom fortfarande trots missarna men man kan inte sluta tänka på om Carra kört ett år till. Har svårt att se oss släppa in tre mål med Carra i backlinjen.

  • Papadopoulos har väl bara spelat 7 minuter i ligan den här säsongen. Dvs 7 minuter på 1,5 år. Han måste spela mer och visa att han är tillbaka från skadan för att kunna bli aktuell, tycker jag.

  • Jag såg att han spelar 3 matcher. Vet inte antal minuter. Men de verkar ha tappat förtroende för honom genom bråk med Boateng samt att de satsar på två andra backar. Kanske vi kan få honom billigt? kanske värt en chansning?

 2. Jag läste härom dagen att Verthongen kan tänka sig lämna tottenham i sommar ifall det inte blir CL för dem. Varför inte satsa på honom. Ruggigt bra mittback jag tror helt klart skulle kunna vara intresserad ifall vi lyckas med en topp 4 plats. Sälja antingen Skrtel eller Agger och casha in för att kunna underlätta prislappen. Sen nu när jag tittar på Gala mot Chelsea så kan Felipe Melo vara ett alternativ till den defensiva mittfältspositionen. Vad tycker ni?

  • Melo är en väldigt högavlönad spelare som dessutom verkar sakna ödmjukhet. Vertonghen håller förstås väldigt hög klass, men Levy kommer inte vilja sälja till Liverpool.

  • Om han tvingar Levy att lämna skulle det vara kul att sno honom ifrån Spurs då de alltid ska försöka köpa de spelare vi är intresserade av. Tar vi CL plats och Spurs missar tror jag det kan bli lite spelare som inte är helt nöjda i Spurs…

  • Vertonghen hade varit en dröm men Som Pelle skrev så säljer de aldrig honom till oss.

  • Absolut inte Melo! Behåll Lucas och Gerrard på DM och köp in M’Vila som en hårdför mittfältare.

 3. Kan jag få ett djupare resonemang från någon som tycker att vi ska sälja Skrtel?

  Enligt mig är han vår för stunden överlägset bästa back. Agger må vara bättre med fötterna men därefter är han den som hanterar boll bäst av de vi har. Sakho tar för mycket risker och hans jättefötter verkar inte direkt vara till hans fördel i bollhanteringen.

  Hade jag spelat FM hade jag också sålt Skrtel och köpt någon rolig 22-åring men inte i verkligheten.

  Varför är Skrtel så kass att han måste skeppas? Tror ni verkligen på en totalrockad framför kontinuitet i stadiet laget är i övrigt?

  • Skrtel är för ojämn i sina prestationer. Dessutom är hans egenskaper begränsade och har lite samma styrkor som sakho.

   Skrtel har varit vår bästa mittback i år men det är också i försvaret vi verkligen kan förbättras, en spelare som vertonghen hade lyft oss ytterligare nivåer.

   Men skrtel ska så klart behållas om vi inte har möjligheten att värva någon bättre. Han bör även sitta säkrare än agger.

 4. Brukar ofta hålla med dig om dina synpunkter os, du verkar vara en klok herre 🙂

 5. Jag säger som JesperEss och OS, jag är lite orolig att folk förlita sig för mycket på Sakho.
  Innan Sakho värvades höjde Jesper en varningsflagg angående Sakho.
  Dels på grund av hans feltajmade chansbrytningar dels hans begränsning/brister med fötterna.

  Jag har tyvärr sett dessa tendenser i hans spel och är inte övertygad om att Sakho kommer bli en storback i Pool eller PL för den delen. Visst kille har varit skadad och inte riktigt fått en ärlig chans än. Men jag tror mer hans spelstil skulle passa bättre in i ett lag som Crystal P eller ett gammal Stoke C. Där han kan vinna nickdueller och slå en långbollar och bli tokhyllad. Men på det sätt Pool spelar idag gynnar inte Sakho.

  Jag tycker faktiskt Sakho påminner lite om Djimi Traoré om ni kommer ihåg han, fast Sakho är klart bättre i luften, men i det övriga:)

  Slutsats.
  Försvaret har varit darrigt i år och jag tror tyvärr inte det kommer bli stabilare och mer solit med Sakho i backlinjen…

  • Nej men oavsett så har Liverpool lagt dyra pengar på honom vilket indikerar att man tänkt satsa på honom.

  • Jag tycker inte han är helt värdelös med fötterna som många tycker. Visst han är inte Agger men hans egenskaper tycker jag passar oss då många i PL lägger långbollar på Target players. Och där är Sakho underbart bra. Sen är hans passningsfot faktiskt helt ok. Visst tar han lite chansningar ibland men vilken MB gör inte det? Jag tycker han och Ilori är framtiden då Iloris speed är helt fantastisk och verkar helt ok med fötterna samt positionsspel. Jag tycker inte heller vi behöver en spelande MB längre då Gerrard ligger så djupt i banan. De ska Dick vara bra på passning positionsspel samt brytningssäkra och huvudspel så klart. Jag känne

  • Han kanske inte blir en storback i Blackpool eller vilket annat Pool du nu syftar på men i The Reds, som är Liverpools smeknamn, så tror jag han kan utveckla spelet med fötterna med Rodgers hjälp och bli en av Premier Leagues absolut bästa mittbackar.

Kommentarer är stängda.