[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Bojan

Liverpool hoppas signa Bojan Krkic för £5 miljoner i sommar. Scouter har sett honom spela för Ajax under de senaste veckorna – bland annar var de på plats när Salzburg spelade ut Ajax. Barcelona kommer troligtvis att rea ut Krkic för cirka £5 miljoner i sommar och han passar in i Liverpools profil, då han är en tidigare hypad supertalang med en hel del erfarenhet trots sin ringa ålder, men som har haft några tuffa säsonger. Liverpool bevakar Krkics situation och är beredda att signa honom om han blir tillgänglig för £5 miljoner (The Mirror).

Roberto Mancini vill värva Omar Abdulrahman, som för närvarande spelar i Al-Ain, till Galatasaray. Manchester City och Arsenal har tidigare varit intresserade, medan Liverpool gärna vill rekrytera honom (The Mirror).

* * *

Det är fortfarande oklart vilken Victor Valdes nästa klubbadress blir. Valdes har kunnat förhandla med andra klubbar sedan januari och kom till en preliminär överenskommelse med Monaco, men starkt intresse från Manchester City kan få spanjoren att tänka om. Överenskommelsen med Monaco är nämligen inte vattentät och han kan således välja en annan klubb om han så önskar.

18 kommentarer
 1. Bojan Krkic hade kanske varit en bra värvning för Fulham. Inte för Liverpool. Eller vill Rodgers göra en ny Coutinho-värvning?

 2. I min värld så är Coutinho en bra värvning så gärna för mig. Ung talangfull spelare som haft ett par tuffa säsonger som det står i texten, får sedan komma till BR och utvecklas till en startspelare. 🙂

 3. Jag är inte helt emot en värvning av Bojan då man kanske får en ny Sturridge eller Coutinho. Men om det är någon spelare som jag ser stora likheter med Bojan så är det Borini, hypad talang som haft det tufft med utvecklingen och gjort många klubb byten trots ung ålder.
  Bojan till ett reapris: ja tack! Men är inte jätte hoppfull att det blir en ny supervärvning!

 4. Om BR & co. verkligen tror på Bojan så kanske, men ställer mig själv tveksam till denna möjliga värvning. Kan inte se honom som en omedelbar förstärkning och till nästa säsong (beroende på vilka som blir kvar) har vi väl ganska gott om utvecklingsbara truppspelare på liknande position(er). Suso, Borini och Ibe för att nämna några. Förvisso har kanske Bojan något mer erfarenhet än dessa herrar, men nja, ställer mig som sagt tveksam till den eviga talangen Krkic.

 5. På tal om något helt annat, vet någon när Sahko o enrique är tillbaka. Framförallt Sahko saknar jag enormt.

  • Enrique spelar nog inte mer den här säsongen, iaf inte dom kommande två månaderna. Sakho och Lucas har börjat träna med laget den här veckan. Kommer vara aktuella tidigast mot United.

 6. Hellre Muniain eller Greizmann, vet att de tillhör en annan prisklass men det är samma position som de skall spela på.

 7. Coutinho#
  Vad är det du saknar med Sakho?
  Hans briljanta bollbehandling eller hans öppnande och fantastiska passningarna eller hans vältajmade chansbrytningar;)

 8. Saknar en back som går upp o bryter som han gjorde med bravur, vi kan inte ha sett samma matcher Deez…….

  • Dez har väl antagligen sett mer än en match… Du måste prickat någon när allt stämde för Sakho.

  • Konstigt att inte vissa inser vilken storback vi har i Sahko.

  • Har inte missat en match i år så nä var inte bara en match, antar att vi värderar olika egenskaper hos spelare i guess

 9. Nej tack till Bojan. Tillskillnad ifrån Sturridge och Coutinho har Bojan faktiskt fått chansen men aldrig tagit den.. I LFC kommer han inte att kunna få chansen på samma sätt som Sturridge och Coutinho fick, då fanns inga etablerade spelare av deras kaliber och dessa två tog chansen…Bojan kommer inte att få samma chans.

  • Ja, det är ett konstigt resonemang att Liverpool skulle kunna ge Bojan mängder av förtroende och speltid, och således göra att han kan uppnå sin påstådda potential. Det är ju lite hårdare konkurrens om platserna i Liverpool än i typ Ajax, om man säger så.

Kommentarer är stängda.