Den en gång i tiden så lovande Pato uppges vara nära en flytt till Liverpool. Dessutom ryktas ett par till spelare till klubben.

Det är den italienska journalisten Alfredo Pedullà som uppger att Alexandre Pato är nära en flytt till Liverpool. Pedullà hävdar att endast detaljer återstår innan Pato blir helt klar för Liverpool. Hela operationen, inklusive övergångssummor, ska gå på 20 miljoner euro. Pato ägs av Corinthians men tillbringade den senaste säsongen på lån i São Paulo. Under år 2015 har Pato spelat 24 ligamatcher, 8 matcher i Copa Sudamericana samt i Libertadores. Sammanlagt har det blivit 14 mål och 7 assist på dessa 38 matcher.

Fler transferrykten:

TMW uppger att Klopp vill signa Empolis Riccardo Saponara i januari. 23-åringen har haft en fin säsongsinledning på 4 mål och 3 assist på de 8 första Serie A-matcherna.

The Mirror rapporterar att Liverpool, Tottenham, Arsenal och Manchester City är intresserade av Walsalls 18-årige vänsterback Rico Henry, som beskrivs som en ung Ashley Cole.

9 kommentarer
 1. Nej tack! Varför skulle vi köpa en medioker, otroligt skadebenägen anfallare med 1 år kvar på kontraktet för 20m Euro?

  • Medioker? Nej, absolut inte.
   Skadebenägen? Absolut, va värre än Sturridge när han spelade i Milan.

 2. Usch! Det var inget roligt rykte! Men Klopp kanske ser kvalitéer hos honom som inte jag ser. Kanske vet Klopp hur han kan utnyttja Pato för att få ut max av honom i det systemet Klopp vill spela.
  Dock tror (och hoppas) jag att det är rent BS.

  • Är du galen? Det har väl ändå aldrig varit en fråga om killen har talang för det har han ju. Det är snarare så att han va skadad mer än Sturridge under sin tid i Milan.

 3. Vill bara säga att ni som tror att Liverpool ska betala €20m för en spelare har missuppfattat det hela. Dom där €20m är med hans lön inräknad. Det kan t.ex. Vara att dom betalar €5m i övergångssumma och sen en lön på €100.000/veckan i tre år.

  • Ja, 20m euro är ju hela ”paketet” inklusive övergångssumma, enligt den italienska journalisten dvs.

  • Ok, €20M totalt sett är ju en helt annan sak än €20M i övergångssumma, men jag skulle fortfarande bli besviken om Liverpool signar honom. Hade han klarat sig undan alla skador hade han troligtvis varit en av världens bästa anfallare idag, men då hade vi antagligen inte haft en chans att signa honom i alla fall. Nu ser jag inte honom som mer än medioker av precis samma anledning som jag inte ser Sturridge som mer än medioker. Spelar du 30-50% av alla matcher kommer du aldrig vara världsklass eller ens i närheten, för då gäller det att prestera omgång efter omgång, år efter år. Missförstå mig inte. Jag tycker att Sturridge är en helt underbar spelare när han är fri från skador, men det händer ju inte många gånger per säsong.

Kommentarer är stängda.