. . .

Officiellt: Tony Pulis lämnar Stoke.

* * *

Papa

Enligt pålitlige Tony Barrett på The Times ser Andy Carrolls karriär i Liverpool ut att vara över sedan man accepterat West Hams bud på £15 miljoner. Nu är det upp till anfallaren att bestämma sig för hur han vill göra. Carroll kan fortfarande komma att nobba West Ham i hopp om att Newcastle ska försöka signa honom, men NUFC är helt enkelt inte beredda att villiga att betala £15 miljoner.

The Times skriver även att Rodgers kommer att använda Carroll-pengarna till att köpa Kyriakos Papadopoulos, som Schalke är villiga att sälja för £12 miljoner.

Tidningen uppger även att Liverpool inte har budat för Asmir Begovic, men att bosniern finns på målvaktslistan över potentiella ersättare till Pepe Reina om spanjoren lämnar.

* * *

Liverpool har budat £12 miljoner för Papadopoulos (The Guardian).

Liverpool förbereder ett bud på £12 miljoner för Papodopoulos (The Telegraph).

* * *

Liverpool kommer att buda £13,5 miljoner för Papadopoulos. Real Madrid, Chelsea och Manchester City har också varit intresserade av Papadopoulos, men Liverpool har varit i kontakt med grekens pappa och tror att han är beredd att välja spel i Liverpool (The Mirror).

Liverpool vill signa ytterligare två mittbackar i form av Kolo Touré och Tiago Ilori. Den sistnämnda är aktuell för blott £1 miljon (The Mirror).

Rodgers är intresserad av ett antal målvakter. Han gillar Michel Vorm och har med jämna mellanrum kollat på Guillermo Ochoa. Stokes Asmir Begovic är definitivt på Rodgers radar, om han är tillgänglig för de £10 miljonerna som Barcelona är beredda att betala för Reina (The Mirror).

Rodgers vill även signa Sam Byram från Leeds. Högerbacken värderas till £7 miljoner (The Mirror).

* * *

Liverpool har accepterat West Hams bud på £15 miljoner för Carroll, men anfallaren tvekar inför en permanent flytt. Tvärtom är han beslutsam om att kriga om en plats i Liverpool, trots att han har blivit tillsagd att han skulle bli en squadplayer (The Telegraph).

Liverpool har accepterat West Hams bud på Carroll – nu måste de övertyga anfallaren om att flytta till West Ham på permanent basis (The Guardian).

* * *

Napoli är intresserade av Guillermo Ochoa (Terra.es).

* * *

Liverpool är intresserade av Hannovers målvakt Ron-Robert Zieler. Detta hävdar åtminstone tyskens agent Gunter Neuhau (Bild).

* * *

Luciano Vietto är en argentinsk talang som har presterat bra för Racing Club. Nu hävdar 19-åringens agent att Liverpool, Juventus, Real Madrid och andra utländska klubbar är intresserade av 19-åringens tjänster (Tuttosport).