. . .

Carroll

Nu rapporterar pålitliga BBC Sport att Liverpool och West Ham är överens om en övergångssumma på omkring £15 miljoner för Andy Carroll. Nu är det upp till spelaren själv att avgöra om han vill genomföra flytten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Vore ju otroligt! Då gick vi bara 20 miljoner pund back på Carroll, en Higuain..

 2. Bra att vi får honom såld såpass tidigt. Hans marknadsvärde är inte högre än så och skulle bara sjunka ännu mer om vi har kvar honom. Nu får vi in 15 miljoner som vi genast kan använda till nya mittbackar eller offensiva mittfältare!

 3. Sjukt hur mycket vi la på honom nu när man tänker efter.. Får fyra Coutinhos för den summan.. Helt sinnes..

 4. Oj oj oj! Hade verkligen velat se vad Carroll kunde uträtta i Liverpool nästa säsong. Men jag har stort förtroende för B.R att han vet precis vad han är ute efter. Kanske finansierar detta Mkhitaryan eller Eriksen?

  • Fredrik; £15m räcker till att köpa Eriksen, men inte Mkhitaryan.

 5. Det här börjar kännas riktigt bra faktiskt, det som ryktas in och ut är inte helt orealistiskt och samtliga platser känns som att det kan bli till det bättre.

  På backsidan verkar vi gå kunna gå plus minus noll och då få in Papadoupulus, Toure och Ilori. Känns iaf för mig som att vi får en bättre trio än den vi isf ersätter i Skrtel, Carra och Coates. Detta som det verkar mer eller mindre plus/minus noll.

  Carroll ut och någon av de Fredrik pratar om in, samma där, 0-5 miljoner ut totalt. Dessutom borde väl Shelvey mer eller mindre hamna på transferlistan direkt vid ett köp av någon av dessa, alternativt lånas ut.

  Isf återstår nästan hela transferbudgeten som ryktas om, 20-25 miljoner att hämta in en vass offensiv spelare för.. borde finnas bra alternativ för dessa pengar. Beror väl lite på hur dyr vänsterbacksvärvning som ska göras och hur mycket prio den här.