Crystal Palace har budat en summa som är nära att matcha Liverpools prislapp på Benteke.

Enligt The Telegraph, The Guardian och flera andra tidningar har Crystal Palace budat £25 miljoner för Christian Benteke. Detta är nära de £30 miljonerna som Liverpool begär för Benteke vilket betyder att förhandlingarna mellan klubbarna kommer att fortsätta.

Dessutom rapporterar Daily Mail att Bentekes representanter redan är överens om kontraktsvillkoren med Crystal Palace.

Crystal Palace har för övrigt nyligen sålt Dwight Gale till Newcastle för hela £8,5 miljoner samt värvat Steve Mandanda från Marseille.

* * *

Samtidigt har Liverpool genomfört två försäljningar: Watford betalar £4 miljoner för Jerome Sinclair tjänster medan Lawrence Vigouroux har skrivit på för Swindon på permanent basis. Vigouroux var tidigare utlånad till just Swindon och har nu kritat på ett 3-årskontrakt med klubben. Det är oklart hur mycket Liverpool får för den 22-årige målvakten.

6 kommentarer
 1. Jag hade sålt för 25 milj direkt. Hoppas inte CP drar sig ur nu…
  Off pitch: Kul att Wales vann, byter man in fellaini så förtjänar man inte att vinna.
  Bale och Ramsey överlägsna mot hazard och de bruyne.

  • Jag skulle verkligen inte acceptera första buded som kommer in. Vilken jävla tur att du inte har hand om Liverpools förhandlingar 😀
   Palace har redan gjort klart med Benteke så dom kommer verkligen inte dra sig ur efter att ha fått sitt första bud nekat.

  • Å andra sidan kan man också se det som att det mest korkade var att köpa honom över huvud taget.

 2. Är det bara jag som vill ha kvar Benteke?
  Han har visat att han är mer än bara en betongklump (Carroll) och han har trots sin fysik relativt god teknik och är hyfsat snabb. En bra spelare att ha ifall vi blir tillbakapressade och behöver spela på kontring samt en plan B i slutet av matcherna om vi behöver lyfta in bollen i straffområdet.

  • Det finns många stora anfallare för £5-10 miljoner som skulle kunna vara minst lika bra ”Plan B” som Benteke. Han är inte en spelare som är nöjd med att vara en ”Plan B” heller.

  • Dessutom har vi flera anfallare som är ganska skilda i sina stilar (Sturre, Ings och Origi). Ingen av dem är kanske på samma nivå som Benteke när det kommer till huvudspel men jag tänker att truppen förmodligen är tillräckligt mångfasetterad när det kommer till strikers.

Kommentarer är stängda.