Liverpool fortsätter att jaga förstärkningar till mittfältet. Häng med på ryktesfronten genom att besöka Totaal Liverpool!

* * *

Lördagens rykten:

Borussia Mönchengladbach vill inte sälja Mo Dahoud – men det hindrar inte många andra klubbar från att vilja köpa honom. Bland annat är Liverpool beredda att betala 30 miljoner euro för Dahoud (Express.de).

Liverpool försöker fortfarande att signa Piotr Zielinski, men saker och ting är inte helt enkelt. Udinese har nämligen tackat nej till Liverpools bud på £12 miljoner – trots att de accepterade ett likadant bud från Napoli. Detta är frustrerande även för Zielinski som hellre vill flytta till Liverpool (Paul Joyce, Daily Express).

Udinese har nobbat Liverpools bud på £9,2 miljoner plus ’add ons’ för Zielinski trots att de accepterade ett identiskt bud från Napoli. Zielinski är tydlig med att han vill till Liverpool. Det återstår 2 år på Zielinskis kontrakt och väldigt lite tyder på att han kommer att förlänga (Dom King, Daily Mail).

* * *

Söndagens rykten:

Liverpool ger Everton konkurrens om Axel Witsels signatur. Detta efter att ha gått bet på Gregorz Krychowiak, som flyttar till PSG istället (The Mirror).

5 kommentarer
 1. Är Udinese korkade? Skulle inte alla klubbar hellre sälja till någon från en annan liga?

  • Jadu… Udinese kanske har en närmare relation med Napoli med utlåningar, delägarskap m.m. Jag har faktiskt ingen koll… Men lite konstigt att Liverpool nyligen skeppade Sinclair till samma ”ägarfamilj”… Kunde väl ha fixat något slags gentleman’s agreement för Zielinski i samma veva kan man tycka.

 2. Får vi in 30 milj på benteke så lägg dem direkt på Dahoud, han kommer visa sig värd det.
  30 milj tror jag inte mönchengladbach tackar nej till och då får vi en mittfältsgeneral som tillsammans med Can kommer dominera vårt mittfält i 10-15 år framöver.
  Come on reds, show them the money:)

 3. Men ang Sinclair så lämnade han väl på free transfer. ..
  Watford ville väl köpa han i januari ?

  • Han går som Free transfer men då han är under 24 är så får Liverpool en utbildningsersättning på £4m som klubbarna kom överens om. Liverpool nekade Watfords bud i januari då dom tyckte han va värd mer och man ansåg att man kunde få mer i ersättning under sommaren. Om klubbarna inte hade kommit överens så hade den gått till en tribunal som sedan skulle bestämt Sinclairs värde så som de blev med Danny Ings.

Kommentarer är stängda.