[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

*Senaste uppdateringarna i röd text.

Marquinhos har accepterat ett 5-årskontrakt från PSG och är ytterst nära en flytt till den franska klubben (Lance!).

* * *

Sevilla är beredda att betala €10 miljoner för Morata och Real Madrid kan tänka sig att sälja – men det huvudsakliga problemet är att Morata inte vill genomföra flytten. Sevilla skulle i så fall ge Real Madrid en återköpsklausul på €11,5 miljoner efter ett år och €13 miljoner efter två år (AS).

Liverpool visar intresse för Real Madrids talanganfallare Alvaro Morata (Punto Pelota).

* * *

På onsdagen anlände Hulk till Monaco för att förhandla om en övergång till den stenrika klubben (RMC).

Den brasilianska klubben Internacional vill signa Maxi Rodriguez (Correio do Povo).

* * *

Lucas Digne har accepterat en flytt till PSG för €15 miljoner (L’Equipe).

* * *

Nu uppger flertalet pålitliga källor att Liverpool är intresserade av Atletico Mineiros talang Bernard.

Den pålitlige Tony Barrett på The Times skriver att LFC är intresserade av brassen, men går inte in närmare på saken.

En annan journalist med vanligtvos god insy – nämligen Chris Bascombe på The Telegraph – skriver:

Liverpool are interested in 20-year-old Brazilian winger Bernard and have approached his club, Atletico Mineiro. Bernard has a release clause of around £20 million, but the South American is wanted by several Champions League clubs, Arsenal believed to be among them.

Bernard

Ni som är trogna bloggläsare har naturligtvis redan fått bra koll på Bernard, som jag skrev en hel del om under den förra säsongen.

* * *

West Ham är beredda att betala £8 miljoner för Stewart Downing – men yttermittfältaren har tackat nej till flytten, då han vill stanna och kämpa för en plats i Liverpool (The Telegraph).

* * *

Liverpool och Pere Guardiola har en god relation – men detta kan komma att förändras om någon intressent budar £40 miljoner för Luis Suarez. Liverpool tolkar inte kontraktet som att man nödvändigtvis måste acceptera den summan, medan Guardiola anser att klubben bör acceptera ett sådant bud (The Times).

Liverpool insisterar på att man inte måste sälja Suarez såvida ingen klubb betalar den summan man kräver för honom. Liverpool anser att Suarez är värd mer än de £50 miljonerna som Torres såldes till Chelsea för – men det kan bli ”messy” om någon klubb budar £40 miljoner och LFC nobbar (The Telegraph).

* * *

Barcelona är beredda att lyssna på erbjudanden för Alexis Sanchez och Ibrahim Afellay (The Telegraph).