Den bänkade anfallaren lånas ut till Pardews gäng.

Ikväll offentliggjordes att Daniel Sturridge är klar för WBA på lån. Därmed lever VM-truppen för den skadedrabbade engelsmannen.

Enligt Melissa Reddy på GOAL kommer Liverpool att få £2 miljoner i låneavgift, samtidigt som WBA ska betala hela Sturridges lön.

2 kommentarer
  1. Känns konstigt att vi släpper både Coutinho och Sturridge under ett januarifönster. Vår kanske bästa spelare tillsammans med Salah och Sturridge som är den bästa anfallaren vi har på bänken, och även fast han inte spelat mycket på sistone så gör han ändå mål när han spelar.

    Van Dijk var ju bra för att stärka försvaret, men vi tappar två tunga namn i ett januarifönster, och anfallet försvagas rejält. Vore konstigt om det inte blir en offensiv värvning nu i januari.

    • Håller helt med. Tycker att Klopp visat på rätt dålig känsla i att prioritera en usel Solanke framför Sturridge. Solanke har säkert framtiden för sig men inte i LFC idag. Dock helt rätt att låna ut Sturridge och visa spelaren iaf en grad av respekt… han förtjänar att få en chans att spela VM. Kanske kan bli bra för oss också om han hittar form och självförtroende under våren och kan komma tillbaks i höst.

Kommentarer är stängda.