Efter mycket rykten och spekulationer så står det nu helt klart att Jordan Rossiter lämnar Liverpool för Glasgow Rangers i Skottland, där han skrivit på ett fyraårskontrakt. Ynglingens kontrakt med Liverpool gick ut i juli och en kompensation på £250 000 är att vänta för de röda enligt rapporter från flera håll, däribland Liverpool Echo.

Scousern Rossiter kommer till en anrik klubb som den här säsongen kom på första plats i Scottish Championship vilket betyder att Rossiter kommer spela i skotska högstadivisionen nästa säsong. Även om det inte blev någon ”nästa Steven Gerrard” av honom så hoppas vi såklart att Jordan lyckas bra i sitt nästa kapitel i karriären.

3 kommentarer
  1. Detta känns fel på så många plan. Riktigt tråkig förlust.
    Tycker han har sett spännande ut de få gånger vi fått se honom. Sen är an ju ändå en väldigt ung talang på det, såg en klart större framtid för honom hos oss än t.ex. Kevin Stewart. Trist var ordet.

  2. Tillskillnad från många så tycker jag detta är bra. Tror detta är det helt klart bästa för Rossiter.
    Lån känns fruktansvärt överskattat då jag tror att det är svårt att ha ett 100% fokus då man vet att man bara är där tillfälligt och egentligen enbart försöker spela bra där för att kunna platsa i sitt ”riktiga” lag.
    Sen visst akademin i Liverpool är bra men detta är nog det bästa han kunde göra. Nu blir det fullt fokus på Rangers och att lyckas där och säg att han blommar ut och blir en riktigt bra spelare, vem säger att en återkomst är helt uteslutet? Det verkar ju inte vara något ont blod mellan parterna. Tror det är mycket möjligt att vi får se Rossiter i Liverpool igen!

  3. Tråkigt att tappa en så stor talang, men som Kefas säger så är det nog ett bra steg för hans utveckling och förhoppningsvis kan vi få se han i den röda tröjan igen i framtiden.

Kommentarer är stängda.