Nu är Sadio Mané officiellt klar för Liverpool. Mer info kommer under onsdagen!

12 kommentarer
 1. Bra värvning för 20 € pond men för 30 € pond en okej värvning. Jag gillar att klopp ser att vi måste fylla på kanterna men nu in med Hector. Jag tycker att Robertson o chiwell skulle vara skit värvningar med tanke på att ingen av de är bättre än moreno o är man inte bättre än han Så ska man inte få betala 10€ pond+. Alla snackar om carroll o benteke men mané kommer passa in mycket bättre i spelsystemet . YNWA

  • Bra analys Jonjo!
   Jag tror han kommer få ta mkt defensivt ansvar, lite som Klopp använde Błaszczykowski.
   Behöver nån som lirar på kanten och samtidigt vill gå direkt på mål.

   YNWA

  • Mm sedan är han väll inte känd för sin defensiv men klopp Kommer ju bygga upp ett fungerande spel!

  • Håller med men skulle gärna se Robertson eller Chilwell som back-uper. Jag har gått lite fram och tillbaka på Moreno. Visst fan kan han ibland inte försvara även om hans liv står på spel, men han har många bra egenskaper och har allt i sig som krävs från en bra ytterback. Jag är villig att låta Klopp jobba med honom över sommaren och förhoppningsvis kan han få styr på honom. Skulle, som nog säkert alla här, vilja ha in en beprövad VB men jag litar på att Klopp vet vad han håller på med.

   Och sen skrivs det £20m om man menar 20 miljoner pund. Nu säger du 20 Euro pond(pund, om du inte är Hollänsk). Förlåt att jag är petig, vi alla förstår vad du menar, men det stör mig personligen.

  • Såg Robertson när jag var och tittade QPR-hull förra säsongen när jag ändå var i London för att se West Ham – Pool. Det jag kan säga är att han är riktgt jävla bra offensivt som fyller på framåt, sen bak var där inget att klaga över heller. Vänsterkanten brillierade, dock fick Qpr in en sen kvittering 🙂 (Sen är de ju skillnad på PL-klass med, men han har de i sig)

  • Ynwl – Menar du Blackpool?

  • #KingPin
   Vadå Blackpool?
   Han såg West Ham mot Liverpool och passade på att se QPR mot Hull samtidigt…….

  • ”Pool” är blackpools smeknamn, inte Liverpools…

  • Jonjo – Nä, bara lite irriterande ibland 😀 Vi alla har våra pet peeves.

 2. Känns bra att få in Mane.

  Vad tror ni krävs för bud för att få in Dahoud från mönchengladbach? Ja vet att Shaka och nordveilt är sålda redan men med ett bra bud så kan det gå.

Kommentarer är stängda.