[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool har offentliggjort att man har sålt Conor Coady till Huddersfield. Därmed blir han lagkamrat med de tidigare LFC-talangerna Adam Hammill och Lee Peltier.

Coady bara en tävlingsmatch i Liverpools A-lag. Det var mot Anzhi Makachkala i november 2012. Förra säsongen var Coady utlånad till Sheffield United.

Enligt The Liverpool Echo får Liverpool £500 000 + eventuellt ytterligare pengar i form av prestationsbaserade tillägg för Coady.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer
 1. Lite mindre än vad jag trodde. Borde iaf kunnat få en miljon för Coady med tanke på hans ålder och säsongen han hade hos Sheffield United. Men Liverpool har väl ingen jättebra förhandlingsposition när det kommer till Coady. Det är ju trots allt en spelare som inte platsar i laget och inte är med i klubbens framtidsplaner.

  • Det kan säkert gå upp i en miljon. Man brukar ju inte ge alla pengar på en gång.

 2. Off topic:

  Pelle2x

  Hur pass pålitlig är twittraren @Minarzouki som hävdar att Liverpool har seglat upp i förarsätet när de gäller en värvning av Falcao?

  • Om han säger att vi är favoriter till Falcao kan du nog räkna med att han inte är det minsta pålitlig 😉

  • Nej jag tror inte de minsta på Falcao till Liverpool om jag ska vara ärlig

  • Angående Falcao, har man kommit fram till hur gammal han är ännu? Ryktades ju om att han förfalskat ditt födelsebevis osv…

   Men om inte vi får Falcao, så verkar de som att Man City värvar honom. Då borde ju Jovetic finnas för en bra peng att värva!

  • Jovetic tycker jag verkligen vi ska rycka i, oavsett om City värvar Falcao eller inte. Hans talang har ju gått lite ubder radarn det senaste året vilket ör perfekt!

  • Jovetic är väldigt skadebenägen samt tror knappast city släpper honom till en rival. Falcao hade varit mumma men tror chansen är lika liten som att Gerrard går till scumsen.

   In med moreno nu.

  • Ingen aning, aldrig hört talas om denne, men det låter osannolikt.