[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Nu har Liverpool offentliggjort att Joe Gomez är helt klar för klubben. Gomez sa till lfc.tv: ”It’s a dream come true. It’s a bit surreal and it hasn’t really hit me yet. But I’m buzzing and just excited to get started.

”The club has got great history and it’s a great club, and one that I’ve always been following from when I was young.

”The style of football and the top players here was somewhere that I wanted to go and get better and learn, and play good football. It was an easy decision.”

10 kommentarer
 1. Aldrig sätt honom spela, vad tycker ni som sätt honom om han?
  Och kommer han bli utlånad första säsongen eller kan han konkurera om en plats i truppen?

  • Han är ganska ung (född 97?), så vet inte om han tar plats redan första säsongen

 2. Går ju ovanligt smidigt i år för oss att signa spelare.. hoppas det håller i sig när det kommer till större namn.

 3. Vilken är hans naturliga position? Har spelat både som både vänster-, höger- samt mittback den gångna säsongen.

  /MrJensen

  • Höger – och mittback, även om han själv säger att han föredrar att spela mittback.

 4. Förstår dock inte logiken i detta värvandet av halvfigurer!! Känns som att vi borde kunna plocka upp en direkt ur akademin istället för att värva så kallade talanger! Hur gör vi med Tiago Illori,Coates,Wisdom tex? Konkurerar på samma position men är ju ljusår från en tröja i startelvan! Räknar man nu in denna Gomez har vi alltså lagt i runda slängar 200 miljoner på dessa ”talanger”
  Ibland undrar man vilka som sitter på dom ledande posiotionerna i LFC!

  • Tiago Ilori borde väl ändå få chansen nästa säsong kan jag tycka 🙂

  • För mig är det ganska rimligt, klubbens akademispelare är för dåliga. Då vill man ha in en till framtidsspelare i klubben. Lär med all sannolikhet lånas ut till championship nästa säsong för att bygga upp lite mer rutin av A-lagsfotboll innan han får chansen i A-laget.

  • Akademispelarna är inte för dåliga överlag men på försvarssidan ser vi lite svagare ut i akademin och de spelarna som finns i akademin behöver mer tid innan de är redo. Klart att akademin ska fylla en funktion men man måste ändå kunna vara med och slåss om de största talangerna i landet. Det ena behöver inte utesluta det andra.

 5. Yes…. Låt honom spela och han kommer inom en snar framtid att vara landslag spelare. Hoppas verkligen inte dem lånar ut honom .

Kommentarer är stängda.