[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Inlägget är uppdelat i följande delar:

1) Trippier klar för Spurs
2) Ny coach i A-laget
3) Liverpool intresserade av Firmino
4) Övriga transferrykten

* * *

1) Trippier klar för Spurs

Tottenham har offentliggjort värvningen av Kieran Trippier.

* * *

2) Ny coach i A-laget

Liverpool är på väg att promota U16-tränaren Pepijn Lijnders till Brendan Rodgers ledarstab. Lijnders kommer att ersätta Mike Marsh. Liverpool letar även efter en ny assisterande manager som ska ersätta Colin Pascoe. Till den positionen vill Liverpool ha någon med erfarenhet, möjligtvis kan det bli en tidigare manager som rekryteras (The Daily Express).

Lijnders kommer att bli ny coach i A-laget. Detta förväntas bekräftas inom kort (The Times).

* * *

3) Liverpool intresserade av Firmino

Liverpool är väldigt intresserade av Roberto Firmino, som även är intressant för Manchester United. Nästa vecka kommer Liverpool att bestämma sig för om man ska gå vidare med Firmino, vars representant Roger Wittmann redan har flaggat för att brassen kommer att spela i Premier League nästa säsong. Firmino kan kosta så pass mycket som €30 miljoner. Liverpools intresse för Firmino är oberoende av Sterlings framtid (The Daily Express).

Liverpool har scoutat Firmino intensivt och nu överväger man att konkretisera sitt intresse för honom. Liverpool föredrar Firmino framför andra intressanta spelare, så som exempelvis Cheryshev. Liverpool gillar att Firmino är mångsidig (The Times).

Liverpool överväger att signa Firmino (The Daily Mail).

Brendan Rodgers överväger att sno åt sig Firmino, vars situation Liverpool har bevakat under en tid. Klubben vill värva en målgörande mittfältare som ersättare till Steven Gerrard, och det är där som Firmino kommer in i bilden. Manchester Untied rycker i Firmino, men har ännu inte varit villiga att betala Hoffenheims prislapp på £20 miljoner, vilket har gett LFC en möjlighet att kliva in och sno honom framför ögonen på United (The Mirror).

* * *

4) Övriga transferrykten

Liverpool är fortfarande intresserade av Christian Benteke, men hans utköpsklausul på £32 miljoner av avskräckande. Benteke har förvisso fortfarande beundrare inom LFC, men klubben kollar även på andra alternativ (The Times).

Liverpool, Arsenal och Southampton är intresserade av Sven Bender (Bild).

Liverpool har scoutat Denis Cheryshev under säsongen. Den av Real Madrid ägda ryssen kommer troligtvis inte att få särskilt mycket speltid kommande säsong (The Daily Express).

Geoffrey Kondogbia blir troligtvis inte kvar i Monaco. Tottenham har redan budat €28 miljoner för honom, men det finns även fler intressenter i form av Barcelona, Milan och Roma. Dessutom finns en klausul i kontraktet som innebär att Real Madrid får köpa honom för €20 miljoner. Det finns även en emotionell aspekt som möjligtvis också kan påverka hans framtid; fransmannen sägs nämligen vara ett enormt Liverpool-fan, kanske till och med så pass fanatisk att ett han skulle välja Liverpool före alla andra om han får erbjudande därifrån. Det är dock oklart om Liverpool kommer att försöka värva Kondogbia (GOAL.com).

Tottenham har uttryckt intresse för Adrien Rabiot, som vill lämna PSG (The Times).

Newcastle är intresserade av Tyrone Mings och Will Hughes, men deras nuvarande CC-klubbar kräver £10 miljoner för deras tjänster (The Evening Chronicle).

3 kommentarer
  1. Stämmer det angående Kongobia så är det tjänstefel om vi inte försöker ro hem honom. Bättre städgumma får man leta efter…

Kommentarer är stängda.