Nu är det officiellt att Burnley’s Danny Ings flyttar till Liverpool. Vad tycker ni om värvningen? Skriv i kommentarerna.

 

20 kommentarer
 1. Ung, billig, brittisk som gjort stora framsteg 2 år i rad.
  Som en ersättare för rollen till Lambert / Borini / Balotelli så tycker jag det är en uppgradering. Origi kommer få vara 4:e anfallaren för jag hoppas/räknar med att vår forwardsbesättning kommer vara:

  X (ny, marquee signing, som utmanar Sturridge alt. spelar när Sturridge är skadad eller om de spelar ihop)
  Daniel Sturridge
  Danny Ings
  Divock Origi

  Få in Clyne också så har vi en bra start på fönstret. Sen kan tiden läggas på skepp de vi vill ha ut samt ett par sjärnvärvningar.

 2. Håller med! Detta är en bra PL anfallare som fortsatt kommer utvecklas. Påpasslig målskytt som hela tiden är spelbar i djupet och på plats i straffområdet vid målchans. Hoppas bara att han får lite speltid. Kan han snitta 10+ mål i ligan är det en grym tillgång i truppen.

  Kloka värvningar så här långt!

 3. Kul och bra värvning! Tror att Ings passar in mer än Borini i vårt spel + att han brukar sätta sina chanser till större del än vad Borini gör. Han kommer lätt att peta mr Lambert, som i ärlighetens namn inte gjort mycket mer än att vinna lite nickdueller och sett tung ut.

  Nu har vi bredden på anfallsplatsen färdig för nästa säsong, nu måste det in en jäkla spets. Lite roligt med ryktena om Zlatan, men tror inte att han är rätt värvning för oss. Gå hellre all in på Tevez, där har vi en spelare som hade passat som handen i handsken.

 4. Jag gillar de starkt. Ung, engelsman med kvaliteter som vi saknar idag. Han är påpasslig i djupled, funktionell teknik, robust i kroppen och har trots sin storlek väldigt bra ”tajming” i huvudspelet.

  Gillar även hans utvecklingskurva den senaste säsongen.

 5. Håller med. Mycket lovande värvning så länge han inte är vår main striker när Sturridge är borta.

 6. Jag är också helnöjd med värvningen. Ser riktigt stor potential i Ings. Frågan är bara om det är riktigt klokt att sitta på Origi som fjärdeanfallare? En kille i den åldern ska spela och utvecklas. Ska vi spela 3-4-2-1 är det förkastligt. Med 4-3-3 så kanske både Ings och Origi kan matchas som ytterforwards då är det mer försvarbart. Möjligt Rodgers behåller Lambert ett år till och skickar Origi på lån. Visst Lambert har inte rosat marknaden, men det är bättre att ha en sån kille o nöta bänk än en 20 årig jättetalang…

 7. Skönt att vi har lyckats säkra värvningar så pass tidigt. Vi har ju sätt flera sommrar där vi har dragit ut på dom o tillslut tappat flera viktiga värvningar

 8. Som sagt, skönt att ha två värvningar klara så här pass tidigt. Bra värvningar dessutom. Nu önskar jag mig bara spetskompetens på topp och på centrala mittfältet, samt att 3-4-2-1 slängs i en mörk håla och glöms bort för all framtid.

 9. Helt off topic, men Pako Ayestaran, vet att han gjorde ett väldigt bra jobb med Benitez och la upp de mesta av träningarna osv. Men någon som har koll på om han är duktig på att få ihop ett fungerande försvar? Det är ju faktist det som saknas… Kan man förvänta sig att han blir någon Steve Clarke eller liknande? haha

  • Ingen aning om det med försvaret men han är den första i Israelisk fotbollshistoria att vinna trippeln med Tel Aviv och laget släppte in 20mål på 26matche(minst av alla) så han kan inte vara helt värdelös på det.

  • Eftersom att han jobbar länge med Benitez som förespråkar en rätt defensiv fotboll, så tror jag med att han kan vara rätt bra på det! Men de känns som att vi behöver ngn som kommer in och berättar hur försvaret skall stå… Påtok för många försvarsmissar som itne är att vi tappar en man-man duell, utan helt enkelt bara står fel!

  • Försvaret var uselt i år, problemet var ju att anfallet om möjligt var ännu sämre..
   Milner och Ings känns som två ok värvningar, inte mer. Samtidigt måste vi inse att vi i nuläget inte kan få de riktigt bra spelarna till oss, utan hoppas på att halvchansningarna går hem.
   Läste att Borini minsann inte tänker gå till vilken klubb som helst, utan det ska vara en toppklubb…mannen saknar totalt allt som heter självinsikt. Han kan ju inte träffa en lada inifrån ens..även om han är ok att springa till sig lägen..

 10. Två bra värvningar tycker jag.
  Nu är det bara kovacic, I martinez, Clyne, carwalho och lacazette kvar sedan är jag mer än nöjd:)

 11. Trevligt med två snabba samt bra värvningar!
  Håller tummarna på Clyne, Kovacic, 2nd Målvakt samt en Marquee Striker som inte är Benteke.

 12. Lacazette ryktas till PSG. Värva Zlatan så är vi kompletta i anfallet! Mer troligt är nog Tevez som nog inte får mycket spel när Dybala kommer in…

  • Tevez? Kommer aldrig hända. Dybala kommer vara squad rotation med morata. Tevez är superstriker, han kommer spela varje match eller så drar han hem till argentina.

 13. Köp Albin Ekdahl …..kan inte vara svindyr,men är grymt bra

  • Jag tycker vi ska satsa på Jonnie Rödlund för han är en free transfer och superlöfte…!

  • Det värsta är att han inte hade varit sämre än de vi värvade förra sommaren…

Kommentarer är stängda.