[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool kommer att överväga Rene Meulensteen och Pako Ayestaran som alternativ till den vakanta assisterande tränarposten. Ytterligare en kandidat är Sami Hyypiä (The Telegraph).

Meulensteen är intresserad av att bli ny assisterande tränare i Liverpool. Meulensteen har en klausul i sitt kontrakt med Philadelphia Union som kan aktiveras om en PL-klubb knackar på dörren. Däremot är inte Alex Inglethorpe intresserad av en roll i A-lagets ledarstab (The Mirror).

Hyypiä vill gärna ha en roll i Liverpools ledarstab (The Daily Express).

* * *

Liverpool är fortfarande väldigt intresserade av Nathaniel Clyne – men Manchester United förväntas ge klubben konkurrens om hans signatur. Southampton vill ha £15 miljoner för Clyne (The Liverpool Echo).

* * *

Liverpool är nära att signa Adam Bogdan på free transfer (The Daily Express).

* * *

Liverpool, Atletico Madrid och Inter vill ha Luciano Vietto, som kommer att ta ett beslut om sin framtid under de närmaste dagarna (TMW).

Liverpool, Bayern München, Ajax och PSV har scoutat Bröndbys 17-åring Nikolai Laursen kontinuerligt under säsongen (Eindhoven Dagblad).

7 kommentarer
 1. Hoppas bara att vi får in en assisterande tränare som funkar ihop med Brodge, det värsta vore ju ifall det blir schism där emellan nu när ”hans” folk har fått sparken.

  Hoppas vi kan landa Clyne och Kovacic, verkar som att vi är på gång med dessa två värvningar. Båda skulle komma in och höja kvaliteten på vår trupp.

  Dock verkar det som att Vietto kan komma välja Atletico, de verkar ligga längst fram i ett konkret erbjudande. Tror dock att inget är klart innan Copa Americá är färdigspelad.

 2. Vietto och Simeone har redan jobbat med varandra och är numera ett etablerat CL lag. Tror inte vi har mycket chans att landa honom… Nej vi får nog fortsätta leta efter vår topp striker.

  Vore också lite typiskt om Liverpool tappar Clyne pga av snålhet… Tror inte United direkt tvekar för ett par miljoner punds skillnad…

  • Det var ju jävligt surt. Jag trodde United hade släppt Clyne men om de nu vill ha honom igen så kan vi nästan glömma att han kommer till Liverpool #mindervärdeskomplex

  • Vietto är ju inte direkt någon toppstriker, tror mer på ings för att vara ärlig. Speciellt när Vietto skulle vara ny i PL.

   Behöver något bättre än så.

  • Kan hålla med till viss del men en spännande spelare utan tvekan. Svårt att se vem vi kommer kunna locka till oss. Helst inte Benteke dock! Lukaku kanske?:)
   Jag ser gärna ett byte mellan Dzeko och Sterling plus 30-40m

  • Är väl isf pga åldern och att han kanske inte visat så mkt under flera säsonger men generellt så om man köper kvalitetsspelare så kvittar det om de spelat i PL innan. Några spelare som hade PL-erfarenhet är Balotelli, Lovren, Carroll…

   Vårt problem är att vi inte kan värva färdiga världsstjärnor, vi har en (liten) chans att värva Vietto nu men om han var två år äldre hade vi inte haft en suck.

 3. Pelle2x hur ser du på Kovacic? Jag är inte lika övertygad om hans storhet som de flesta andra på det här forumet verkar. Teknik och dribblingsförmåga finns i massor, men i min mening så tycker jag att han får ut väldigt lite av det. Han gör inga mängder mål, står inte för några mängder med assists. Har vi inte redan vår kvot av sådana spelare?
  Vart ska han spela? Jag är ytterst tveksam till att han klarar att spela sittande mittfältare i PL i allmänhet och i Liverpool i synnerhet vars backlinje behöver allt skydd de kan få… Är han tillräckligt produktiv för att spela bredvid Coutinho i en 3-4-2-1 om ett sådant kommer praktiseras även nästa säsong?
  Men visst tänker man ett steg längre så kanske Liverpool får svårt att behålla Coutinho nästa sommar och då kan det såklart vara av godo att ha en naturlig ersättare som hunnit acklimatisera sig…

Kommentarer är stängda.