Herregud vilka CL-matcher Gareth Bale har gjort på sistone! Nu är det officiellt att killen håller världsklass.

De regerande mästarna Inter har haft nada att sätta emot Bale. Den tidigare så hyllade Maicon var totalt chanslös mot honom. Rafa Benitez saknade taktiska motdrag. Kortfattat; Bale är en fullständigt makalös spelare. Världsklass. World class.

Jag tror inte att Tottenham kommer att spela i CL nästa säsong, men jag tror att de kan gå långt i turneringen den här säsongen. Det säger mycket om Premier Leagues oerhörda bredd bland topplagen.

* * *

Valencia – Rangers 3-0.

Pablo Hernandez fick hoppa in i 85:e. Undrar om den spanska landslagsmannen inte kommer att flytta i januari? Vilken storklubb behöver sådana yttrar mest av alla? Just det…

Ever Banega fortsätter för övrigt att spela bra för Valencia, rapporterar mina källor.

* * *

Benfica – Lyon 4-3. Målfest.

Fabio Coentrao uppges ha dominerat på vänsterkanten och satte dessutom två kassar. En riktig klasspelare, tycker jag.

* * *

Köpenhamn – Barcelona 1-1

Nordens bästa lag fortsätter att imponera. Roligt att åtminstone några kan åstadkomma något här uppe i norra Europa.

Det är fler än Rosenborg som kan nuförtiden. Även om Pedro träffade stolpen alldeles i slutet av matchen, var det ett kryss med mersmak för Köpenhamn.

5 kommentarer
  1. Viiisst, de tar sig förbi rosenborg i sista kvalomgången, fast rosenborg är avsevärt mycket bättre.
    Därför please kalla inte Köpenhamn nordens bästa lag. De är inte det bästa laget för tillfället som du vill mena 🙂

    • Torres,, Om Rosenborg hade varit avsevärt mycket bättre än Köpenhamn hade inte Köpenhamn gått vidare från dubbelmötet.

  2. Pablo konkurrerar med Joaquín om platsen till höger, och då Joaquín varit borta några veckor så har Pablo spelat samtliga matcher i ligan det senaste. Han har inte varit så bra, och kanske behöver han känna konkurrensen för att prestera så bra som han kan. Men han är långtifrån bänkad/petad, det är bara Emery som roterar mycket i truppen.

    Ang. Ever Banega så börjar han komma igång nu efter ett långt skadeuppehåll, men han har en bit kvar till toppformen. I mina ögon är han världsklass.

  3. Jag tyckter Portugal var avsevärt mycket bättre än Grekland i EM finalen 2004, ändå vann Grekland. Det finns mycket tur i fotboll men det betyder inte att det laget är ett bättre lag än det andra.

Kommentarer är stängda.