Liverpool visar intresse för Dijons 24-åriga mittfältare Benjamin Corgnet. Förra veckan la Newcastle bud på Corgnet, som har gjort 7 mål på sina 14 senaste matcher för Dijon (L’Equipe, The Times).

Liverpool är intresserade av att låna Inters anfallare Luc Castaignos med köpoption. Inter vill dock bara låna ut holländaren resten av säsongen och dessutom ta betalt 500 000 euro för att göra det (Twitter). 19-åringen har fått lite speltid i Inter den här säsongen, men briljerade för Feyenoord under fjolårssäsongen.

* * *

Den 17-årige anfallaren Manuel Arteaga är på plats i Liverpool. Han är tillhör FC Zulia och representerar Venezuela på U17-landslagsnivå, där han bland annat gjorde 2 mål i en match mot Brasilien (La Patilla).

Jag förmodar att Arteaga provtränar med LFC.

Läs hela artikeln och se bilden på Arteaga i Liverpool HÄR.

I videon nedan gör Arteaga de två första målen:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C-75jRtd3vk&feature=player_embedded[/youtube]

* * *

Lazar Markovic har uttryckt intresse för att flytta till Chelsea och intresset är ömsesidigt, men Londonklubben behöver i första hand en anfallare som kan leverera direkt. Det har gjort att Liverpool har klivit in i förhandlingar om Markovic, och försöker värva det serbiska superlöftet. Prislappen förväntas ligga på omkring £8 miljoner och en övergång skulle mest troligt läggas på is för att genomföras kommande sommar, och inte nu i januari (The Daily Mail).