Newcastle vill värva tillbaka Andy Carroll. De är beredda att betala £15 miljoner, men de tror att Liverpool värderar anfallaren till närmare £25 miljoner (The Times).

Liverpool är inte intresserade av Jordan Rhodes (Twitter).

Liverpool visar intresse för Sporting Lissabons 18-åriga mittfältare  Joao Teixeira (The Guardian).

* * *

Lästips:

Lite om Liverpools talang Villyan Bijev, som för tillfället är utlånad till Düsseldorf. Läs mer HÄR.

Ett blogginlägg om min favorit Kyriakos Papadopoulos går att läsa HÄR.

* * *

Manchester United visar intresse för Demba Ba. Utköpsklausulen i senegalesens kontrakt innebär att han blir tillgänglig för en liten summa i sommar. Liverpool, PSG och Spurs har också uppmärksammat klausulen (The Daily Mail).

Liverpool är den senaste klubben att visa intresse för Salomon Kalou, vars kontrakt med Chelsea går ut efter säsongen. Arsenal och PSG är också intresserade av ivorianen (TalkSPORT).

*  *  *

Liverpool och Newcastle har inte varit i kontakt om Carroll (Skysports.com, The Shields Gazette).

Carrolls agent Mark Curtis har förkastat ryktena som gör gällande att Carroll kan vara på väg tillbaka till Newcastle (BBC Sport).

* * *

Lyon har tackat nej till Arsenals förslag om att få låna Aly Cissokho. Däremot är Lyon beredda att sälja Cissokho för £8 miljoner (The Mirror).

Arsenal ligger närmast till hands för Southamptons 16-åriga jättetalang Luke Shaw. Vänsterbacken är även högintressant för ett gäng andra storklubbar, däribland Chelsea och Manchester City. Han skulle troligtvis kosta omkring £4 miljoner, trots att han ännu inte har debuterat för Saints A-lag (The Daily Mail).

* * *

The Times bedömer att Birminghams Nathan Redmond är Liverpools troligaste nyförvärv den här månaden.