Liverpool har nobbat ytterligare ett bud från Crystal Palace.

Ingen som följer silly season har nog missat att Crystal Palace vill köpa loss Christian Benteke. Liverpool vill sälja – men inte till vilket pris som helst.

Idag rapporterar Liverpool Echo och mängder av andra medier att Liverpool har tackat nej till ytterligare ett bud från Palace. Det senaste budet ska ha legat på £23 miljoner + eventuellt ytterligare £7 miljoner i så kallade prestationsbaserade tillägg.

Liverpool Echo menar att LFC är beredda att sälja Benteke för £30 miljoner, men att man verkligen inte vill ha pengarna, alltså inte någon deal där den slutgiltiga transfersumman styrs av prestationsbaserade tillägg. Det blir naturligtvis inte bättre av att en hel del av tilläggen uppges vara osannolika, vilket betyder att Liverpool hade fått långt ifrån alla de £7 tilläggsmiljonerna som inkluderas i budet…

7 kommentarer
 1. Känns väl som att man borde ta ett bud den här sommaren (om det ligger runt 25-30 till och med). Värdet lär ju minska en del då han har ett år mindre på kontraktet plus att han knappt lär spela…

  • Tycker det är bättre att Liverpool står fast vid det dom kräver. I längden blir det bättre. Annars är det ju bara för andra klubbar att alltid vänta ut oss/tiden om de vet vi brukar ge med oss och slänga bort 5M pund hit eller dit. Det tvingar de intresserade klubbarna att höja sitt bud alt. att Benteke går med på sänka lönen (så klubben kan betala det vi kräver), eller riskera hamna på bänken. I slutändan går det ju ut över honom och hans karriär. Finns ingen anledning att sänka heller när tv-pengarna som pumpas in gör att en sån som Bolasie kostar 25-30M och sen dessutom att både Crystal Palace och WBA vill/behöver förstärka framåt. Palace har ju dessutom Bolasie-pengarna från Everton nu.

  • Liverpool är ingen välgörenhetsorganisation. Palace blir väldigt snabbt mycket farligare med Benteke på topp och om dom vill förbättre sitt lag, även om det inte har någon inverkan på kvalitén Liverpool kan ställa upp med så får dom fan i mig betala för det också.

   Att Palace sedan kommer med ett riktigt förolämpande bud med prestationsbonusar baserade på bl.a. om Palace tar sig till Champions League eller inte tror jag inte direkt gjorde Liverpool allt för villiga att börja förhandla om ett pris under det dom begär. Palace sålde precis Bolasie för £25m till Liverpools stadsrival så skulle dom vika sig från det dom begärt för Benteke hela sommaren skulle vara ett enormt tecken på svaghet i förhandlingarna, speciellt då Palace inte har något dom kan erbjuda Liverpool utöver pengar.

   Nä, Palace får helt enkelt shit or get off the pot.

 2. För vår del är det bäst att stå fast och vänts tror jag. Crystal Palace är desperata efter en ny striker och Benteke är det perfekta alternativet för dem, och de har definitivt råd i.o.m. försäljningen av Bolasie samt nya TV-avtalet.

  Dessutom är Benteke bra, vi ska inte rea ut honom.

 3. Någon lokal radiostation/tidning uppger att Liverpool och Valencia förhandlar om Shkodran Mustafi – Valencia ska vara sugna på Luis Alberto som kan ingå i affären.

  Känns för bra för att vara sant. Men man blir glad av bara tanken, fy fan vad det skulle svida för Arsenal.
  Kanske inte är helt orimligt då Klavan har spelat vänsterback förut, då kanske han ses som reserv där istället för/och mittback.

  • Såg det senare Pelle, trodde inte direkt på det själv.
   Dock ser jag hellre att man köper en renodlad vänsterback än att sätta ut en i grunden mittback.

   Skrivs lite nu om att Milan registrerat intresse i Markovic. Jag har väldigt svårt att tro att Markovic har en framtid i Liverpool även fast han var spännande och man hoppades mycket på honom när han kom till klubben.
   – En bytes affär med Mattia De Sciglio skulle inte vara fy skam. Lättare sagt en gjort dock.

Kommentarer är stängda.