[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool har både köpt och sålt spelare i sommar. I och med att Benteke ser ut att bli klar inom kort kommer troligtvis ytterligare spelare att placeras på marknaden.

José Enrique är en spelare som Liverpool försöker bli av med. Spanjoren har 1 år kvar på kontraktet och är inte billig i drift, men kanske kan någon mindre PL-klubb tänka sig att köpa honom för en mindre summa?

Rickie Lambert ryktas vara ett intressant namn för WBA. Det låter som en bra lösning för alla inblandade parter. Han är knappast aktuell för startelvan, kanske inte ens för bänken, i och med Bentekes förväntade inträde. Han vill väl inte avsluta sin karriär med att sitta på läktaren? Det kan han lika gärna göra efter spelarkarriären.

Mario Balotelli var en chansning som inte gick hem. Jag hade önskat större tålamod med Balotelli, men det är uppenbart att Liverpool vill göra sig av med honom. Frågan är om man lyckas få Balotelli såld eller om det blir ett lån där man kanske till och med måste betala en del av hans (höga) lön.

Fabio Borini är som bekant en spelare som Liverpool försökte sälja redan förra sommaren. Den här gången kommer nog inte Liverpool att kräva lika mycket för Borini – och kanske gör detta att någon sniken italiensk klubb slår till…

Lucas Leiva kan också vara på väg bort, men endast om Liverpool köper in en ny defensiv mittfältare.

16 kommentarer
 1. Känns som om även Sinclair och Wisdom sitter löst till. Kanske kan få in lite kosing för dessa gossar.

  • Vad jag förstår så har Sinclair redan lämnat då hans kontrakt tog slut och ville inte skriva på något nytt.

  • Skulle gärna se att man lånade ut Wisdom till en Championship klibb igen med en utlovad plats som mittback. Visst ett steg ned, men personligen ser jag inte Wisdom som en ytterback. Behöver spelas in och samla erfarenhet i sin ”riktiga” position.

  • Jag instämmer. Vill också se hur bra han är på mittbacken.

  • Jag trodde han hade 1-2 år kvar men inte ville förlänga?

 2. Känns som får vi ihop £15m för dessa herrar är det nästan som en CL vinst. 😉

  • Nä som du säger är det nog inte mycket deg in men som du vet blir man inte rik på höga inkomster utan låga utgifter

 3. Så Jerome Sinclair har lämnat? Hur kommer det sig?

  • Bara det inte är ytterligare en ungtupp som anser att Liverpool inte är tillräckligt bra för honom…

  • Vad märkligt, framförallt efter hans egna tweet.

   Att klubben inte skulle vara bra nog är nog inte fallet. Sinclair hade ju inte presterat så hemskt mycket på en professionell nivå. Jag tror snarare att det har med att han vill testa på att göra sitt egna namn nu när hans kontrakt går ut. Att vara under kontrakt hos en annan mindre klubb kan ju vara bättre än att vara utlånad dit, då ledningen vill satsa mer på de som faktiskt finns i klubben, och ser försäljningspotentialen.

   Tycker att det är ett rätt smart drag då man ser många lovande ungdomar försvinna i havet just i den åldern och nivån som han är i och på.

  • Jag tror att Sinclair hade tänkt sig att få ett bättre kontraktserbjudande av Liverpool, skriva på det, och därefter följa med på försäsongsturnén. Det blev ju inte riktigt så…

 4. Få bort dem här spelarna kan ju inte vara det lättaste men samtidigt nödvändigt. Vi måste få loss pengar och detta är verkligen en prövning för Ian ayre och de ansvariga..

  • Jepp, Lambert är nog den enda som blir lätt att bli av med. Massa mindre klubbars manager som verkar gilla honom.

  • Känns som Borini blir lätt att sälja om man rear ut honom…

  • Han ska ju vilja gå med, han har alltid alternativet att sitta ut kontraktet.

Kommentarer är stängda.