[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

På måndag kommer Liverpool att läkarundersöka Christian Benteke. Det är oklart om han kommer att flyga till Asien eller om han ansluter till laget i ett senare skede. Nästa fredag spelar Liverpool mot Malaysia i Kuala Lumpur (The Liverpool Echo).

* * *

Manchester United undersöka sina möjligheter att signa Pedro, som har en utköpsklausul på €30 miljoner i sitt kontrakt med Barcelona. Liverpool, Arsenal och Chelsea är också intresserade (The Times).

Manchester United är beredda att trigga Pedros utköpsklausul för att konkurrera ut Liverpool och Chelsea om hans signatur (The Telegraph).

* * *

Everton har tackat nej till Chelseas bud på £20 miljoner för John Stones. Everton vill ha den dubbla summan för att sälja Stones. Everton anser att Stones är ungefär lika mycket värd som Sterling, och till skillnad från den nyblivna Manchester City-spelaren försöker inte Stones att tvinga fram en flytt (The Times).

Chelsea har identifierat Stones som en långsiktig ersättare till Terry och är beredda att betala mer än £30 miljoner för honom. Everton kommer dock troligtvis att tacka nej på bud omkring £30 miljoner. Om det finns någonting som talar för att Stones kommer att röra på sig kan Chelsea få konkurrens av båda Manchester-klubbarna. (The Telegraph).

* * *

Chelsea och Atletico Madrid befinner sig i förhandlingar om en eventuell övergång för Felipe Luis. För ett år sedan flyttade Luis som bekant i motsatt riktning (The Guardian).

* * *

Manchester City gjorde klart med ytterligare en ny spelare häromdagen. Det var som bekant Fabian Delph som efter en tids offentlig beslutsångest åter igen ändrade sitt beslut och är därmed klar för City.

7 kommentarer
  1. När ansluter Coutinho, firmino, ilori och can till turnén?

  2. Dom kommer inte att ansluta till asienturnén utan först när laget kommer tillbaka till europa. Allt resande tär på spelarna och dessa har ju varit iväg på turneringar och behöver vilan.

  3. Att vi skulle vara med i racet om Pedro känner jag är otroligt. Vad hände med Illarramendi däremot? Är han helt borta från radarn nu när det blev fullpris för benteke?

    • Pedro kommer inte värvas men Illarramendi skulle kännas som en vettigt slut på detta transferfönstret.

    • Verkar inte tydligen helt kört, har en spansk polare och han säger att det står i spanska tidningar att Illarramendi är nära Liverpool för 20m euro. Deras skvallernivå är också ganska hög i pressen dock.

  4. Känns som att en defensiv mittfältare är det enda som saknas just nu.

    • Japp, om vi får in en defensiv mf blir vi tunga i år!

Kommentarer är stängda.