[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Uppdatering #2:

Liverpools förmodade rekrytering av Lambert kan bli början av ett helt gäng nyförvärv som är på väg till Reds. Man kan rent av vara på väg att signa ytterligare en anfallare, då man vill skeppa Fabio Borini för omkring £14 miljoner för att finansiera en ”top goalscorer” som Rodgers vill införskaffa. Rodgers ’number one target’ för den skräddarsydda rollen är Barcelonas meriterade spanska landslagsman Pedro. Dessutom kommer Adam Lallana ’almost certain’ att ansluta från Southampton och Dejan Lovren är en ’real possibility’ (The Mirror).

* * *

* * *

Uppdatering #1:

PSG vill sälja Javier Pastore och har erbjudit klubbar som Roma, Inter och Atletico Madrid möjligheten att värva honom. PSG är villiga att rea ut Pastore för blott £12,2 miljoner (GOAL).

Liverpool har fortfarande inte kommit överens med Saints om Lallana och Lovren. I helgen kommer Liverpool att fortsätta förhandlingar med Emre Cans representanter rörande hans lön. Däremot har Liverpools intresse för Swanseas målvakt Vorm svalnat och han betraktas inte längre som ett gångbart alternativ (The Guardian).

* * *

MOreno 2

Enligt Marca är Alberto Moreno nära en flytt till Liverpool. Sevilla vill dock hellre att avtalet ska innefatta 3 miljoner euro mer i prestationsbaserade tillägg istället för att Suso ska ingå i övergången.

Vidare skriver Marca att Moreno är väldigt nöjd med Liverpools bud. Han kommer att få en rejäl lönehöjning och dessutom få spela i ett lag som passar honom.

Ett potentiellt hinder är att Manchester City har ’first refusal’ för Moreno. City förhandlade till sig detta i samma veva som de signade Jesus Navas och Alvaro Negredo från just Sevilla. Hittills har dock City inte lagt sig i Liverpools förhandlingar om Moreno.

21 kommentarer
 1. Kanske är en dum fråga men vad menas med att city har first refusal för Moreno?

  • Tror det betyder något i stil med att innan Sevilla kan sälja honom så måste de fråga City om de också vill lägga ett bud. Fattar inte hur City fått till det dock…

 2. Tror man kan ta det där med en nypa salt. Kommer ihåg när det hävdades att vi hade förstatjing på Hazard efter Joe Cole-affären…

 3. Antagligen innebär det bara att City har en fastställd transfersumma som de kan aktivera genom att lägga ett bud på den summan än vad LFC lagt för bud. Hurvida Moreno vill till City eller inte säger det ingenting om.

 4. Ni som har bra koll på Moreno: hur bra är han är han sätts under riktig press defensivt?

 5. Hörs det något om Konoplyanka ?

  • United är intresserade. Det är typ allt man hört.

  • Det verkar ju ärligt talat inte vara jättemånga storklubbar som är beredda att betala 15 miljoner euro för Konoplyanka… Jag tror inte att det är någon slump. Det finns bättre alternativ på marknaden. Är lite förvånad över att vissa Liverpoolfans höjer honom till skyarna och verkar tro att prislappen gör honom till ett superfynd.

 6. Tycker Moreno verkar för bra för att vi ska lyckas..
  Lambert är mer vår värvningsklass!
  Hoppas innerligt att min pessimism är felaktig..

  • Så Moreno är för bra för PL tvåan? Knappast. Just nu finns det inte många spelare som är ”för bra” för Liverpool.

 7. Bra jobb med uppdateringar 🙂

  • Jo, jag håller med. Jag är imponerad över ert jobb med alla rykten och täta uppdateringar. Tack för det.

  • Tack. Jag har i princip skött silly season själv i 4-5 år, så har rutin nu 🙂

 8. Håller med, jag kör en uppdatering på sidan varje timme. Blir ju lite tråkigt sista timmarna på fönstret när vi redan är klara innan de har öppnat 😉

 9. NEWS: Roy Hodgson confirms Lamberts move to #LFC on national television. Done

 10. Vet inte om jag tycker Pedro är någon ”top goalscorer” direkt. Kanske bättre än Borini, kanske inte…men top goalscorer…njaa.

  • Pedro är en målfarlig spelare, men ingen skyttekung. Skulle vara en väldigt bra värvning, även om jag föredrar någon ännu yngre om de andra offensiva värvningarna är Lallana och Lambert.

  • Det håller jag med om. Griezmann eller Markovic. Dock är ju Pedro en målfarlig spelare som passat oss. En bra lagspelare också.

  • Ja, Bernard och Shaqiri är också intressanta yttermittfältare/ytterforwards som kan näta.

  • Pelle2x

   Kan vi verkligen få 14 milj för borini…

  • Nej, inte en chans. Maddock är nog ute och yrar…

Kommentarer är stängda.