Ikväll är det äntligen dags för Liverpool att spela PL-match igen!

Laget; Reina, Johnson, Konchesky, Skrtel, Kyrgiakos, Lucas, Meireles, Gerrard, Kuyt, Torres, N’Gog.

Bänken: Jones, Agger, Aurelio, Cole, Maxi, Poulsen, Babel.

* * *

Wolves må ligga sist i ligan, men de är ändå ett starkt lag. Ja, ligan är rent allmänt riktigt bra, måste man ju säga. Glöm inte att tabellen är ytterst jämn, och att jumbon Wolves bara har 7 poäng mindre än Liverpool.

Liverpool ligger ju som bekant inte heller särskilt bra till i den haltande tabellen. Om man ska vara med om CL-racet, eller ja, ens EL-racet, är det dags att börja vinna flera matcher i rad. En seger ikväll är mer eller mindre ett måste.

* * *

Matchtips: Liverpool – Wolves 3-1.

* * *

Direkt efter matchen:

Torsk på hemmaplan mot proffssystemets sämsta bortalag. Precis som när Blackpool gästade Anfield gick ett extremt icke-namnkunnigt bortalag ut med ett betydligt offensivare approach än Liverpool.

Får Roy Hodgson sparken nu?

* * *

Orkar knappt skriva mer om skiten, får se om jag får en raseriattack under torsdagen och ”skriver av mig” om denna bedrövliga match.

5 kommentarer
  1. Tragsikt………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kicka ROY!

  2. Jag är väldigt väldigt tålmodig när det gäller managers, men jag ser fan inget ljus överhuvudtaget i spelet. Det går inte att skylla på att vi inte spelat på några veckor, för det har sett ut såhär hela säsongen. Sen så fattar jag inte vad Skrtel gör i startelvan, ut med han, hur många misstag är det tillåtet att göra egentligen?
    Jag hade gärna sparkat Hodgson, men jag tror inte att det kommer att hända, för jag ser ingen ersättare som kan göra det bättre.

  3. snälla kan nån sparka ut roy hodgson ???? han passar inte i liverpool ,,, tillbaka til fulham där du kan göra nåt i alla fall

  4. Jag förstår inte hans spel ide? Ska inte vi vara det förande laget på Anfield ? Är det vi som ska backa hem och spela på kontring mot ligans just nu sämsta lag? JAg fattar inget ja. Hoppas dom nya ägarna vet vad dom gör och att inte cole ryktet är sant heller!

  5. Roy måste bort nu! Utspelade på hemmaplan mot Wolves. Hans inställning till fotboll passar inte i Liverpool vi kan inte ha kvar han längre låt den nya managern få ha inflytande i transferfönstret.

Kommentarer är stängda.