Benteke är missnöjd med sin situation i Liverpool. Samtidigt ryktas flera spelare till klubben.

* * *

Det var i en intervju med Sport/Voetbalmagazine som Christian Benteke sa följande: ”Några av mina lagkamrater sa att jag hade tur när Klopp kom, eftersom jag säkerligen skulle få mer speltid.

”När din coach säger att han ville ta dig till Dortmund och ni lite senare är i samma klubb och han ignorerar dig, är det svårt att förstå.”

Benteke sa även att han inte förstår varför somliga säger att han inte passar in i Klopps system.

* * *

Och så lite transferrykten…

West Hams ordförande David Sullivan har bekräftat att Benteke är av intresse för klubben men är samtidigt ärlig med vad hindret är: “The problem is he is on such a huge wage that no club can afford him. But he is a player that we admire,” sa Sullivan (The Mirror).

Benteke tjänar £120 000 i veckan i Liverpool (The Mirror).

Southampton vill värva tillbaka Alex Oxlade-Chamberlain. Liverpool och Manchester City är också intresserade. AOC har 2 år kvar på sitt kontrakt och förhandlingar om en förlängning har inte påbörjats, men Wenger tror inte vilja sälja honom (The Mirror).

Liverpool är den klubben som är mest intresserade av Marc Bartra (El Confidencial).

Sead Kolasinac är missnöjd med speltiden i Schalke och vill lämna klubben i sommar. Klopp är het på spelaren och Chelsea är också intresserade av vänsterbacken, vars kontrakt går ut 2017 (Bild).

Borussia Dortmund och Bayern München har fört förhandlingar om en eventuell övergång för Mario Götze. Klopp vill dock hämta Götze till Liverpool, vilket innebär att Dortmund har rejäl konkurrens om hans signatur (Bild).

Liverpool och Manchester City är intresserade av Leo Paredes (Gazzetta dello Sport).

Liverpool scoutar Union Berlins amerikanska anfallare Bobby Wood (Berliner Kurier).

1 kommentar
  1. Benteke har kommit fel in från början. Hade han bara satt 25% av alla sina jättelägen han haft denna säsong borde han gjort en 10mål till iaf. Han har ju noll koll när han får lägen vilket är väldigt synd då han i grunden är en väldigt bra spelare, han är stark, har bra skott och är otroligt bra i luften. Tycker ändå han legat bra väldigt ofta i linjen och bara väntar på instick som aldrig kommer. Sen att vi i princip aldrig gör inlägg när han är i boxen är tjänstefel. Står han vid första markerad så slår vi den på andra där Coutinho som också är markerad ska knoppa in den och tvärtom. Han är en väldigt outnyttjad resurs som tyvärr saknar allt vad självförtroende heter.

    Om han nu säljs hoppas jag det blir Athletico och inte till en PL klubb.

Kommentarer är stängda.