. . .

Nu har det äntligen kommit något som är både roligt och intressant!

Ilori

Enligt The Mirror la Liverpool ett bud på Tiago Ilori under onsdagen. Budet ligger på £4 miljoner. Sporting kommer att svara Liverpool snabbt. Brendan Rodgers uppges vilja ha Ilori till LFC och pengar är frigjorda till budet – även om Sporting inte är särskilt taggade på idén att sälja en spelare som nyligen slog igenom i A-laget.

The Mirror skriver att Ilori betraktas som en nyckelspelare i Liverpools trupp kommande säsong – och att man kommer att värva två eller tre backar för att täcka upp för de som lämnar klubben.

Rodgers vill även signa Twentes Douglas, tillägger The Mirror.

* * *

Tiago Iloris spelarbeskrivning i Talangprofiler: ”Portugisiska medier jämför gärna Ilori med Raphaël Varane. Ilori är lång, spelskicklig och brytsäker, men är även otroligt snabb. Sporting Lissabon genomför snabbhetstester i sin akademi och faktum är att han slog alla rekord – han sprang snabbare än de tidigare akademispelarna Yannick Djalo, Nani och Cristiano Ronaldo gjorde i samma ålder.”

* * *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Ligger det något i Papadopoulos-ryktena?

  Ser hellre att klubben satsar på Wisdom/Kelly än att de plockar in Douglas…

  • Jesper: Vi får väl se, Bild rapporterade om intresse för Papadopoulos häromveckan. Det där med fee agreed osv är ju bara ökända twitter-troll som har rapporterat…

 2. Nån jäkla sprinter eller? Nämen låter väldigt intressant, hur gammal var snubben?
  Hoppas inte vi signar Douglas utan satsar på att spela in Kelly/Wisdom i mitten, speciellt Wisdom tycker jag måste in i mitten snarast då han har alldeles för dålig bollbehandling för att spela högerback. Kommer bli många beslut för Rodgers att ta inom den närmaste tiden.

  • Om Wisdom har för dålig bollbehandling lär han väl inte spela mittback heller? Rodgers vill ju ha spelare som är duktiga med boll oavsett position för att kunna vara ett spelande lag.
   Eller tänker jag fel?

  • Du tänker halvrätt;)
   Nej men precis som du skriver vill ju Rodgers ha spelare med bra bollkontroll även som mittback (typ Agger) men jag tror ändå det är viktigare att ha bra bollkontroll på kanten då det verkligen krävs att du följer med och bidrar i det offensiva spelet där. Men vi får väll se hur han resonerar.

   YNWA

  • Jo det håller jag med om.
   Min tanke var bara om Wisdom i längden har en plats i Liverpools trupp?
   Eller om han är för begränsad och därför är det ingen idé att satsa på honom fullt ut?
   Kanske kan vara okej att ha som backup i några säsonger tills lagbygget börjar bli klart för att sen skeppas iväg?

 3. Hur pålitligt är ”The Mirror” som källa?

  Låter onekligen spännande efter er beskrivning!

  /MrJensen