. . .

Lovren

Kommentar: Den numera 23-årige Lovren är en spelare som med jämna mellanrum ryktas till Liverpool. Jag låter det vara osagt hur pålitlig den här källan är, men det är allmänt känt att Lyon försöker sälja den kroatiska försvararen. Lovren har gjort ett ojämnt intryck på mig under den här säsongen och stundtals sett aningen trög ut, men jag förmodar att intresset till stor del beror på vilken övergångssumma vi snackar om. Som tredje mittback skulle han kunna vara ett acceptabelt alternativ om han är tillgänglig för en låg summa.

* * *

Enligt Palermos president Maurizio Zamparini befinner sig Napoli i pole position för att signa Josip Ilicic (Football Italia).

* * *

Barcelona planerar att sälja David Villa, Alexis Sanchez, Jonathan dos Santos, Isaac Cuenca, Ibrahim Afellay samt Bojan Krkic i sommar (Sport).

Monaco har budat på Dani Alves och Victor Valdes (Cadena Cope).

* * *

Romelu Lukaku kommer att ha ett framtidssnack med Chelsea under nästa vecka. Chelsea tros vilja ha Lukaku i sin trupp nästa säsong, men han är angelägen om att få regelbunden speltid och det saknas inte intressenter: Everton, Fulham och West Ham är intresserade om Chelsea vill låna ut en säsong till (GOAL.com).