[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Senaste uppdateringen i röd text.

* * *

Martin Skrtel är nära att ansluta till Napoli på lån. Liverpool insisterar på att övergångsvillkoret ska inkludera en köpklausul som aktiveras automatiskt om Skrtel håller sig skadefri (The Mirror).

Liverpool förväntas bekräfta lånet av Lorenzo Melgarejo inom kort (The Mirror).

Papa

Liverpool och Schalke är överens om en övergångssumma på 16 miljoner euro för Kyriakos Papadopoulos. Idag, när LFC återvänder från Asien, kommer överenskommelsen att bli ratificerad. Papadopoulos tränar numera i Schalke och hoppas att åka till England för att läkarundersökas av Liverpool den 10:e augusti. På grund av grekens skadeproblem förväntas läkarundersökningen ta två dagar. Liverpool har varit i ständig kontakt med Papadopoulos pappa, som har uppdaterat klubben om hans skadesituation. Tidigare i somras kom man överens om att höras vid i slutet av juli – vilket man alltså har gjort och nu är en övergång nära till hands (Sport Day).

Kommentar: Detta är en grekisk tidning. Trovärdigheten är okänd, men informationen är onekligen väldigt detaljerad.

* * *

http://twitter.com/carlogarganese/status/362115121377583104

http://twitter.com/carlogarganese/status/362114351831859202

* * *

PSG och flera andra storklubbar vill signa Bruma (A Bola).

Melgarejo är nära att lånas ut till LFC med köpoption (A Bola).

Liverpool vill låna in Melgarejo. Benfica förväntas släppa honom, då de redan har signat två nya vänsterbacksaltenrativ i form av Silvio och Bruno Cortez (The Liverpool Echo).

* * *

Enligt den duktige journalisten Duncan Castles är Liverpool och Benfica överens om utlåningsvillkoren för Lorenzo Melgarejo – nu ska LFC försöka fixa arbetstillstånd till paraguayanen. Liverpool kommer att få möjlighet att köpa loss honom för mindre än €10 miljoner nästa sommar. Han är ett billigt alternativ för LFC, då hans nuvarande årslön ligger på omkring €500 000.

Liverpool vill låna Melgarejo med en köpoption på omkring £9 miljoner nästa sommar (The Mirror).

* * *

Arsenal planerar inte att höja sitt bud på Luis Suarez. Istället hoppas de, precis som uruguayanens representanter, att budet på £40 miljoner (och en pund) aktiverade en utköpsklauul – trots att Liverpool insisterar att det enda klausulen innebär är att de tvingas informera spelaren om budet (The Mirror).

Tottenham är den senaste klubben att visa intresse för Tiago Ilori (The Daily Mail).