En av medlemmarna i Al Nahyan-dynastin, nämligen Shejk Mansour, äger Manchester City.

Nu kan en annan familjemedlem vara på väg att köpa Liverpool, skriver Metro, som hävdar  att pålitliga källor meddelar detta.

Källan menar: ”City is viewed as having been a good move and now the family are interested in Liverpool.”

”In the Far East, it is Manchester United that are the big club but in the Arab world it is Liverpool most people are mad about.”

Shejk Mansour uppges ha fått en betydligt bättre image av sitt köp av Man City, och detta är förstås alla miljardärer intresserade av.

Enligt Premier Leagues regelverk får inte ägarsituationer göra att klubbar tävlar mindre med varandra – Liverpool och Man City får alltså inte bli ”kompisar” – men en PL-chef säger till Metro att ”syskonrivalitet kan vara den starkaste av alla tävlingsinstinkter.”

4 kommentarer
  1. Om det innebär att vi får mer pengar att köpa spelare för och att Rafa får köpa de spelare han vill och inte göra kompromisser/bli tvingad som så var fallet med Keane så gärna för mig.

  2. Vi behöver en ny arena om vi ska hänga på helt klart. Det är svårt att hitta en investerare som bara har rent mjöl i påsen och det är bara något som vi får acceptera. Vi kommer att få reda på en hel del i och med Mascherano-affären. Om Masch skriver på ett nytt kontrakt så kommer vi inom kort få besked om ny investering.

  3. Liverpool har förnekat det här ryktet till både Daily Express och Daily Star.

  4. Självklart så förnekar vi det, det är rätt vanligt pelle2x =)
    Har det framkommit några fler nyheter kring Subrata Roy och hans intressen i Liverpool?

Kommentarer är stängda.