Kontraktsförhandlingarna mellan Joe Cole och Chelsea har kollapsat, skriver The Daily Mail, som menar att Roman Abramovich inte anser att Cole är värd vad han kräver för att skriva på ett nytt kontrakt med klubben.

Enligt tidningen har Coles förhandlingstaktik hela tiden varit att kräva mycket – och vägra tänka kraven. Abramovich gillar inte den taktiken, samtidigt som kraven på £100 000 i veckan inte motsvarar hans spelkapacitet, anser Abramovich, som helt enkelt kan peka på det faktum att Cole inte har startat regelbundet för Chelsea sedan han kom tillbaka från sin långtidsskada i september.

Cole vill egentligen inte lämna Chelsea, men nu har kontraktsförhandlingarna hamnat i en oerhört svårt situation, menar The Daily Mail, och skriver dessutom att det är liten chans att parterna kommer att återuppta förhandlingarna.

I dagsläget tjänar Cole £80 000 i veckan, och det kommer inte att saknas intressenter i sommar, när han blir tillgänglig på Bosman.

Tottenhams manager Harry Redknapp hade en ung Cole i West Ham, och gillar fortfarande spelaren, medan det även kan finnas intresse från Manchester United och Liverpool – och kanske även Manchester City – rapporterar The Daily Mail.