Liverpool och Fulham förhandlar om Lauri Dalla Valle och Alex Kacaniklic. Duon befinner sig i London och är nära att skriva på för Fulham. Roy Hodgson är beredd att släppa de båda talangerna, trots att Dalle Valle var aktuell för Hodgsons Fulham i det förra transferfönstret (Skysports.com).

En som däremot är nära att flytta i motsatt riktning är Paul Konchesky. Idag signade Fulham en ersättare i form av Carlos Salcido, som har skrivit på ett treårskontrakt med klubben (Click Liverpool).

Boca Juniors mittfältare Gary Medel är aktuell som ersättare till Javier Mascherano. Detta åtminstone enligt chilenarens representant Fernando Felicevich: ”Vi väntar på att höra från Gary, då han är ett av de alternativ som coachen (Roy Hodgson) överväger efter försäljningen av Mascherano” (Radio Cooperativa).

Lucas Leiva vill lämna Liverpool eftersom hans familj vantrivs (Sky Sports News).

5 kommentarer
  1. Lucas Leiva vill lämna, det kan bli en bra säsong i alla fall…

  2. Ytterligare agentsnack, skulle inte tro att Medel är intressant.

    Och angående Lucas, rent önsketänkande. För några veckor sen så vantrivdes Pacheco och han har fått mer och mer tid i a-laget nu.

  3. Är det något virus som går nu i Liverpool att spelarna inte trivs eller familjen kanske man kan säga…

    • cribe, Det är väl bara sydamerikanerna som ställer till problem… Klart det är en stor omställning för spelarnas fruar att flytta från Brasilien eller Argentina till Liverpool. Jag har förståelse för det och det är alltid en chans som man tar när man köper sydamerikanska spelare.

  4. Men för £30.000 i veckan borde ju vem som helst trivas i en sån metropol som Liverpool faktiskt är, allt finns där och passar inte vädret har de ju mer än råd att bygga simulerande stränder och pooler inomhus…

Kommentarer är stängda.