I några kommentarer till media har Liverpools nya delägare Tom Warner meddelat att NESV redan riktar blickarna mot januari.

“We know it’s been an uncertain time so we talked to Roy and the players and the general message was that we are here to support and encourage them”, sa Warner till The Mirror.

“Our feeling is that we must try to stabilise some questions that have been lingering.

“We will meet on Monday and talk about what we’ll do in January.

“We know it’s prime-time.

“That’s what we’re about. That’s what we think about every day. We are about how we can make the team better.

“A lot of that is involved in economic pursuits because it requires money to get the best players.”

* * *

Samtidigt skriver The People att Roy Hodgson förväntas få minst £30 miljoner att spendera i januari.

* * *

I skrivande stund har tidningarna däremot inte nämnt några potentiella namn. Däremot cirkulerar en hel del andra rykten, som till exempel…

Manchester City är beredda att betala £15 miljoner för Jordan Henderson (The People).

Tottenham förbereder att bud på £10 miljoner för Blackburns talang Phil Jones (The People).

Tottenham vill förstärka mittförsvaret med Gary Cahill, som har en klausul på £15 miljoner i sitt kontrakt (The Mirror).

3 kommentarer
  1. NESV har tydligen lagt ut $51M och $100M i lön bara på en spelare i Red Sox, och för sådana summor bör vi få in några riktigt bra spelare. Ska bli spännande att se hur mycket som vi får i januari och vilka spelare som är intresserade att lämna för Liverpool.

  2. Shawcross, Ziegler, Afellay och Lisandro – kommentar på den spelarlistan? Nyttiga nyförvärv? Nån annan som känns starkare eller mer trolig? Jag uppskattar alltid dina inlägg och argument till ev. nyförvärv. TAcksam för svar.

    Självklart ska en del spelare skeppas iväg också. Babel verkar ha förbrukat alla sina chanser redan så han lär försvinna. Sen finns ju den eviga debatten om Lucas vara eller inte vara, men intressenter verkar det finnas för honom iaf. Ev. bud från Juve på Aquilani kanske kan accepteras redan i jan också.

    • Jag tror inte att Roy kommer att göra så stora förändringar i centrallinjen i januari, utöver en targetman i anfallet. Hans fokus ligger nog på kanterna, jag tror på två nya yttermittfältare och en ny ytterback (utöver en targetman). Skulle också gärna se en ny mittback och att Lucas ersätts men frågan är om Roy prioriterar det. Dina förslag är bra men jag hade nog tagit en targetman istället för Lisandro och en bättre spelare än Ziegler (gillar inte honom). Återkommer med mina förslag på namn.

      Men kan nämna några spelare som jag tror att Roy har koll och ett visst intresse för; Kevin Doyle, Carlton Cole (väldokumenterat intresse), Stefan Kiessling, Keisuke Honda (även marknadsavdelningens dröm), Ryan Shawcross & Gökhan Inler (om han vill förstärka centrallinjen), Xherdan Shaqiri (Roy har järnkoll på Schweiz), Ola Toivonen (väldokumenterat intresse), Ashley Young (förmodligen orealistisk) etc.

Kommentarer är stängda.