Borussia Dortmund har tackat nej till Liverpools förfrågan om att få låna Neven Subotic. Dortmund kommer bara att släppa serben om de får ett stort bud (The Mirror).

Jürgen Klopp börjar bli allt mer frustrerad över Daniel Sturridges ständiga skadeproblem. Nu är Liverpool villiga att lyssna på bud på £25 miljoner för Sturridge (The Mirror).

Liverpool och Aston Villa är intresserade av att signa Steve Mandanda i sommar. Han kommer att vara free agent (The Sunday People).

* * *

Liverpool är intresserade av att signa Mario Götze i sommar (Bild).

Liverpool är intresserade av att låna in Sidney Sam antingen för resten av säsongen eller 18-månaderslån. Schalke vill gärna bli av med 27-åringen (Bild).

* * *

Liverpool visar intresse för Ludogorets mittback Georgi Terziev, som har samma representanter som Grujic (TMW).

* * *

Tottenham vill värva Loic Remy på lån, men de tvivlar på att Chelsea är beredda att låta affären genomföras (The Sunday People).

Manchester United är nära att signa Yoshinori Muto för omkring £12 miljoner (The Sunday People).

Tottenham jagar fortfarande Saido Berahino. De hoppas värva honom för £10 miljoner + Andros Townsend. Liverpool kan också komma att kliva in för Berahino om man tappar tålamodet med Daniel Sturrige (The Mirror).

Swansea vill värva tillbaka Wilfried Bony (The Mirror).

Manchester United har tackat nej till Milans förfrågan om att få låna Marouane Fellaini, men de kommer att sälja honom om de får bud på £24 miljoner (The Mirror).

* * *

Everton förbereder ett bud på £21 miljoner för Andriy Yarmolenko (The Daily Mail).

11 kommentarer
 1. Fellaini för 24 millar, vilket skämt hahahahaha, nästan lika kul som de snikna italienska klubbarna som bara vill låna spelare

 2. Är Independent en pålitlig källa? Läste nyss att Liverpool är överens med Corinthians om Pato.

  • Det är väl lite si och så med independent. Vanligtvis skulle jag säga att dom är relativt pålitliga men på senare tid har dom också repeterar div. Skitrykten från twitter också.

 3. Peller eller Jesper: Har ni sett något av Yoshinori Muto?

  Såg att United var intresserad av ”Japans Messi”.

  Kände behov att googla lite om honom och efter en snabb överblick så känns det som han vore en match made in heaven för Liverpool.

  Hans ser ut som en Lallana, fast med end product (17 matcher 7 mål, 4 ass i Bundesliga). Han lirar i Mainz så Klopp borde få väldigt fin insikt i hans persona och med Klopps relation till japanska spelare (typ endast Kagawa) så borde det ju inte vara något problem att få hit honom. Om han nu är så bra och potentialen finns där.

  Kan Muto bli vår förste asiat i Liverpool? En våt dröm för ägarna och sponsorerna 😀

  • Ronny Rosenthal och Avi Cohen, båda från Israel får ju ändå räknas som asiater 😉

 4. Sidney Sam, nej tack…då ser jag hellre att våra yngre spelare får speltid.

 5. Hoppas verkligen att vi går all in för Götze, tänk att ha honom i mitten tillsammans med Coutinho och Firmino/Lallana/Ibe/Milner/Markovic.

  Sedan ser jag gärna att vi tar in lite ytterbackar och en målis. Anfallarna hoppas jag får fart när de är friska, Origi och Ings tror jag kan bli en bra uppsättning att ha som backup. Får Sturridge äntligen bli skadefri så kör på honom, annars så behöver vi sälja och få in nån världsklass som kan funka som första striker.

Kommentarer är stängda.