Daniel Pacheco är nära att lånas ut till Rayo Vallecano, som ska läkarundersöka Pacheco på måndag (The Daily Mail).

Liverpool, Fulham och QPR är intresserade av Manchester Citys talang Abdul Razak, vars kontrakt går ut nästa sommar. Razak är en 18-årig mittfältare (Skysports.com).

AC Milan är intresserade av att låna tre PL-spelare. Det handlar om Alberto Aquilani, Mario Balotelli samt Peter Crouch (The Mirror).

Hugo Rodallega har fördröjt sina kontraktsförhandlingar med Wigan. Liverpool och Spurs visar intresse för colombianen, vars nuvarande kontrakt går ut nästa sommar. Wigan är medvetna om att det kan bli svårt att behålla Rodallega och kräver £9 miljoner för att släppa honom (The Mirror).

Valencia har accepterat Chelseas bud på 27 miljoner euro för Juan Mata. Nu talar allt för att spanjoren, som nobbade Spurs tidigare under sommaren, hamnar i Chelsea (The Guardian).

* * *

Alberto Aquilani är nära en flytt till AC Milan. Liverpool är beredda att sälja mittfältaren för 7 miljoner euro (Gazzetta dello Sport).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
  1. Mytarn, Gervinho hade 1 år kvar på kontraktet, Cabaye hade en billig utköpsklausul i sitt kontrakt. Hazard har längre kontrakt. Det sägs att han är tillgänglig för 35m euro.

  2. 7 miljoner euro för Aquilani är fan en skam! Han är värd MINST det dubbla!

  3. Vi köper dyrt och säljer billigt, känns inte bra!

    YNWA

    Men nu har vi 3 fina pinnar idag!