Efter en lång process är nu Thomas DiBenedetto äntligen ny ägare av AS Roma. DiBenedetto blir den första icke-italienaren att äga en Serie A-klubb (The New York Times).

Tony Fernandes är ny majoritetsägare i QPR (QPR:s officiella hemsida).

QPR är intresserade av Joe Cole och Philipp Degen (The Mirror).

Valencia har nobbat Chelseas bud på £22 miljoner för Juan Mata. Chelsea är beredda att höja budet till £27 miljoner + eventuellt ytterligare £2 miljoner i bonusar. Vidare kommer Chelsea att lägga ett nytt bud på Luka Modric. Dessutom är klubben överens om en övergång värd £9 miljoner för Kevin de Bruyne, som – om han skriver på – blir den tredje belgaren att signa för Chelsea i sommar (The Daily Mail).

* * *

Blackburn vill låna Danny Wilson (The Lancashire Telegraph).

Atletico Madrid och Porto är överens om en övergångssumma för Radamel Falcao, som kommer att åka till den spanska huvudstaden och skriva på ett femårskontrakt om den obligatoriska läkarundersökningen går som planerat (Atletico Madrids officiella hemsida).

Vidare har Porto bekräftat för Portuguese Securities Market Commission att övergångssumman för Falcao ligger på 40 miljoner euro + eventuellt ytterligare 7 miljoner euro i bonusar (FIFA.com).

* * *

Christian Poulsen letar ny klubbadress. Detta bekräftas av danskens agent Jörn Bonnesen.

– Jeg har snakket med Liverpool nu. De har sagt, at de ikke er sikre på, at de kan opfylde Christians ønske om spilletid, og de er indforstået med, at vi forsøger at finde en ny klub til Christian, säger Bonnesen till bold.dk.

– Vi kigger os om og sonderer terrænet. Der er interesserede klubber, men jeg kan ikke fortælle mere om de muligheder, der er.

Vidare säger Bonnesen att Poulsen inte vill flytta hem till Danmark, och att endast en permanent övergång är aktuell.

* * *

Daniel Pacheco är nära att ansluta till Rayo Vallecano på ett ettårslån (Skysports.com).