Efter en lång process är nu Thomas DiBenedetto äntligen ny ägare av AS Roma. DiBenedetto blir den första icke-italienaren att äga en Serie A-klubb (The New York Times).

Tony Fernandes är ny majoritetsägare i QPR (QPR:s officiella hemsida).

QPR är intresserade av Joe Cole och Philipp Degen (The Mirror).

Valencia har nobbat Chelseas bud på £22 miljoner för Juan Mata. Chelsea är beredda att höja budet till £27 miljoner + eventuellt ytterligare £2 miljoner i bonusar. Vidare kommer Chelsea att lägga ett nytt bud på Luka Modric. Dessutom är klubben överens om en övergång värd £9 miljoner för Kevin de Bruyne, som – om han skriver på – blir den tredje belgaren att signa för Chelsea i sommar (The Daily Mail).

* * *

Blackburn vill låna Danny Wilson (The Lancashire Telegraph).

Atletico Madrid och Porto är överens om en övergångssumma för Radamel Falcao, som kommer att åka till den spanska huvudstaden och skriva på ett femårskontrakt om den obligatoriska läkarundersökningen går som planerat (Atletico Madrids officiella hemsida).

Vidare har Porto bekräftat för Portuguese Securities Market Commission att övergångssumman för Falcao ligger på 40 miljoner euro + eventuellt ytterligare 7 miljoner euro i bonusar (FIFA.com).

* * *

Christian Poulsen letar ny klubbadress. Detta bekräftas av danskens agent Jörn Bonnesen.

– Jeg har snakket med Liverpool nu. De har sagt, at de ikke er sikre på, at de kan opfylde Christians ønske om spilletid, og de er indforstået med, at vi forsøger at finde en ny klub til Christian, säger Bonnesen till bold.dk.

– Vi kigger os om og sonderer terrænet. Der er interesserede klubber, men jeg kan ikke fortælle mere om de muligheder, der er.

Vidare säger Bonnesen att Poulsen inte vill flytta hem till Danmark, och att endast en permanent övergång är aktuell.

* * *

Daniel Pacheco är nära att ansluta till Rayo Vallecano på ett ettårslån (Skysports.com).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Och den nya ägaren i Roma, är det den samme som ryktades ta över Roma för ett par månader sen och som har aktier (eller något i den stilen) i FSG?

  • Sola, Jag tror att han sålde sina aktier i FSG innan han köpte Roma.

 2. Var det inte så att han har under 10% och det därför inte spelade någon roll?

 3. Bra om Wilson går på lån till blackburn, kanske kan utlåningen få samma effekt som när Jack Wilshere var utlånad till bolton.

 4. Tror inte QPR är intresserade av varken Cole eller Degen nu när de har fått ny ägare. Uttalanden har florerat på nätet där han säger att de kan betala i stort sett hur mycket som helst och de ska bara plocka in klass spelare.

  Skulle vara kanon om Wilson kommer till en klubb där han är med i startelvan i stort sett varje match. Men kommer han få det i Blackburn? Har inte så stor koll på dem men har inte dem Samba och Nelson som mittbackar? Petar Wilson någon av dem?

 5. Bästa lösningen för Wilson tycker jag är att han går till Stoke på lån samtidigt som vi betalar en summa pengar för Shawcross. Stoke får sin tillfälliga lösning som mittback eftersom det är sent i transferfönstret, och vi får Shawcross. Då har Stoke och Tony Pullis bra med tid att i lugn och ro hämta in en mittback som kan ersätta Shawcross.

  Och när Wilson är mogen så har vi Shawcross och Wilson i mittlåset, ett par som kommer att hålla bra många år tillsammans.

 6. bspringsteen, det funkar inte. Det hade varit en drömgrej men Wilson kan inte ersätta Shawcross i dagsläget, speciellt inte nu när Stoke vill börja satsa.

 7. Sen så skulle nog bara vara som bäst 4e alternativet som mittback i Stoke. Man har ju förutom Shawcross bra mittbackar i Huth, Woodgate och Upson.