[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

De brittiska tidningar har redan kommit igång inför sommarens transferfönster, trots att inte ens en månad har gått sedan januaris fönster stängde.

Idag levererar The Daily Mail ett gäng LFC-relaterade rykten. Tidningen uppger att Liverpool är ute efter en vänsterback, en andramålvakt, en yttermittfältare, en anfallare samt en mittfältare.

The Daily Mail skriver att Liverpools scout Neil Richardson var på plats i söndagens drabbning mellan Sheffield United och Nottingham Forest. Den från Liverpool utlånade mittfältaren Conor Coady gjorde ett väldigt viktigt mål i matchen, men Richardson var även där för att granska två unga mittbackar i form av Forests Jamaal Lascelles samt Uniteds Harry Maguire.

IN PICTURE: Jamaal Lascelles. STORY: SPORT LEAD: Nottingham Forest FC v Blackpool FC, Sky Bet Championship League. PHOTOGRAPHER: MARK FEAR

Lascelles är en spelare som är av stort intresse för PL-klubbar. Utöver Liverpool är Everton, Tottenham, Arsenal och Newcastle intresserade av mittbacken. Den andra unga mittbacken – Maguire – scoutas även av Chelsea, Southampton och Manchester United. The Daily Mail menar att Maguire är en stark back, men kanske saknar den spelskicklighet som Liverpool letar efter. Däremot menar tidningen att Lascelles är betydligt spelskickligare och således kanske är av större intresse för Liverpool.

The Daily Mail uppger även att Liverpool har scoutat Luis Muriel under de senaste veckorna. Ytterligare ett rykte från samma tidning är att Liverpool, Manchester City, arsenal och överraskande nog Atletico Madrid är intresserade av Swanseas unga vänsterback Ben Davies.

2 kommentarer
  1. Svårt att se behovet av fler mittbackar såvida vi inte säljer Agger eller Skrtl. Vilket skulle vara väldigt synd. Dessutom med Ilori och Wisdom i reserv så tycker jag det skulle vara felprioriterade pengar. Ytterbackar är ett måste samt en mittfältare och 1-2 anfallare/yttrar. Kan vi få in kvalité spelare på dessa positioner så har vi en riktigt starkt lag. Jag ser dock gärna Borini i LFC igen. Dock ej Assaidi.

  2. Det jag sett av Harry Maguire så känns han mer som en klassisk mittback där styrkorna ligger i närkampsspel och tuffhet, inte i spelförståelse och passningar.
    Skulle passa bra i ett mittenlag i PL där man spelar mycket långbollar.

Kommentarer är stängda.