På tisdagen kom uppgifter om att Mane blivit skadad under sitt landslagsuppdrag med Senegal. Detta bekräftades senare av klubben som meddelar att Liverpools största anfallshot är borta i upp till sex veckor. Ett ytterst tungt slag mot ett redan sargat lag.

3 kommentarer
  1. Vad skönt att vi har både Ryan Kent och Shevi Ojo som ponteiella ersättare… Oh wait.

  2. Känns som en utmärkt chans för Oxelade att steppa fram och visa framfötterna. Kommer nu få stå som första inhoppare och kanske även starta nån av matcherna i och med matcherna i CL och Klopps rotation. Tror att vi kommer att börja med att flytta upp Coutinho som start till vänster tillsammans med Firmino och Salah, i mitten så kommer vi spela Can, Henderson, Wijnaldum.

    Stort avbräck, men tyvärr är ju Mané väldigt skadebenägen så det känns bättre denna säsongen att vi både har Salah, Oxalade och Sturridge att slänga in. Sedan så finns ju även Solanke som en duglig backup.

  3. Det är självklart ett stort avbräck för oss, något annat kan man aldrig säga. Vi har ju på pappret ändå ganska ok uppbackning, men det gäller att de som kommer in istället visar att de även på planen duger. Att kunna mönstra Coutinho, Firminho, Salah, Oxlade och Sturrudge triots skador på två så bra spelare som Lallana och Mane’ är ju riktigt bra. Problemet hittills har väl varit att mycket av det framförallt Sturridge och Oxlade visat upp inte hållit bästa klass. Nu gäller det för dem att steppa upp och visa att de håller, för när De två skadade är tillbaka så tror jag att just Sturridge och Oxlade får svårt att ta plats om de inte bättrar sig.

Kommentarer är stängda.