Liverpool är beredda att sälja Lucas för omkring £8 miljoner om spelaren pushar för en övergång. Inter var intresserade i januari, men det återstår att se om de fortfarande vill ha honom (The Liverpool Echo).

Lazar Markovic och Mamadou Sakho fick inte heller plats i matchtruppen mot Stoke, men de fick åtminstone resa dit med resten av truppen, medan Lucas var kvar på Merseyside (The Liverpool Echo).

Lucas ser ut att lämna Liverpool. Inter hoppas få låna brassen och har redan inlett en dialog med Liverpool. Efter petningen mot Stoke utbytte Lucas några raka ord med Rodgers. Inter är villiga att betala en låneavgift, men även Napoli är intresserade. Om Rodgers får pengar är em ersättare aktuell; han har bevakat Asier Illarramendis situation i sommar. Illarramendi är troligtvis tillgänglig för omkring £12 miljoner. Rodgers har även varit intresserad av William Carvalho under en längre tid, men mittfältaren har en stressfraktur och blir borta i 3 månader (The Mirror).

Liverpool är beredda att lyssna på erbjudanden för Lucas Leiva. Brassen fanns inte ens i matchtruppen mot Stoke City och är väldigt missnöjd med detta. Liverpool kan tänka sig att sälja för omkring £8 miljoner (The Daily Mail).

West Ham är beredda att betala omkring £12 miljoner för Javier Hernandez. Manchester United vill dock göra klart med Pedro innan de släpper Hernandez (The Daily Mail).

Tottenham hoppas göra klart med Clinton N’Jie denna vecka, men de är även fortsatt intresserade av Saido Berahino och Javier Hernandez (The Telegraph).

Chelsea och Augsburg är överens om en övergångssumma för Baba Rahman. Den ligger på £14 miljoner. Chelsea har dessutom lagt ett tredje bud på John Stones, det budet ligger på hela £30 miljoner (The Telegraph).

6 kommentarer
  • Kan inte annat än hålla med – och det mest sorgliga med detta är ju hur klubben under Rodgers & FSG:s styre tagit så stora steg från vad Liverpool ÄR till vad Liverpool blivit.
   Dvs en klubb som värvar spelare som vissa i klubben vill ha och andra inte vill ta i med tång.
   Hur vissa sedan väljer att inte ge dessa riktigt ärliga chanser innan man avfärdar dem för att låta andra bära hundhuvud typ.
   Hur andra också kan hamna längst in i frysboxen för en eller två bleka insatser (som till stor del snarare var kollektiva än enskilda) medans vissa andra kan få hur många dåliga prestationer som helst på rad utan att ”åtgärder tas”.
   Hur lätt man söker efter anledningar att inom klubben finna efter ”the scapegoat” – som legitimerar skälen till varför totalen inte funkar – när det som egentligen borde ske är en annan typ av optimering – eller kanske bara rannsakan.

   Stöd-/nyckelord: Carra, Johnson, Lovren, Balotelli, Gerrard, Lucas, Borini, Manquillo, Sahin, Sakho, osv…

 1. Vore spännande om ni gjorde en lista över defensiva mittfältare som skulle passa in? Kanske inte bara kända namn utan några som kanske skulle kunna överraska o vara riktigt bra?

 2. Tråkigt med Lucas , men det var ju redan på g förra sommaren så … sedan lär det nog inte bli nån ersättare då , enligt JP på echo , så är BR nöjd med truppen å ser Can som en ”ersättare” på Lucas ”position” ( samt Allen ) … Tycker dock Allen inte håller måttet på långa vägar så skulle hällre se en försäljning där istället för Lucas …

 3. Tråkigt. Tycker Lucas är den perfekta spelaren som backup till def. mitten och också ett stort liverpoolhjärta. Accepterar han den rollen hoppas jag han blir kvar.

 4. Spara Lucas, skicka Allen, strunta i Illarramendi och satsa på Can. Tycker han visade hjärta förra året när många vek ner sig. Illarramendi verkar ju ändå inte vara intresserad av att komma så släpp honom. Tror helt ärligt att Can har större potential.

  Fixa en mörkare färg när man skriver kommentarer också. Mina trötta gamla ögon måste anstränga sig för att läsa grått mot grått.

Kommentarer är stängda.