. . .

Valencia är den senaste klubben att visa intresse för Tiago Ilori. Liverpool, PSG och Toulouse är också intresserade av mittbacken (Record).

* * *

Carroll

West Ham är nära att signa Andy Carroll på permanent basis. Liverpool vill ha £17 miljoner, medan West Ham bara har erbjudit £10 miljoner hittills, men London-klubben är hoppfulla om att de ska lyckas signa Carroll för omkring £12 miljoner. Carroll har instruerat sin agent att försöka fixa en permanent övergång till West Ham – som vill signa honom – samtidigt som Rodgers vill sälja (The Daily Express).

West Ham vill signa Carroll på permanent basis. De planerar att sätta sig ner och prata med engelsmannen innan han åker iväg på semester. Carroll kommer troligtvis att vilja prata med familj och vänner om saken innan han tar ett så stort beslut som att skriva på för West Ham. Liverpool och West Ham är redan överens om en prislapp på £17 miljoner, men West Ham har svårt att skrapa ihop pengarna och i slutändan kommer det att bli Carrolls beslut. Newcastle är intresserade, men prislappen i kombination med lönen gör att Newcastle inte kommer att kunna köpa honom i sommar – särskilt då de har billigare alternativ från andra ligor på gång (The Evening Chronicle).

Kommentar: Det ska bli intressant att se om några andra intressenter ger sig in i leken. Jag tror att West Ham kommer att behöva betala åtminstone £14 miljoner för att Liverpool ska acceptera.

* * *

Juventus kommer att buda på Angelo Ogbonna under nästa vecka (Tuttosport).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Om vi nu ska hoppas på £14 Miljoner för Carroll + de £20-25 Miljoner som FSG puttar in, så innebär det runt £34-39 Miljoner att handla för… till det kanske det tillkommer mer vid andra försäljningar…

  Intressant sommar på g…

 2. Varför inte pengar och diame? Jag hade gått med på det iallafall

 3. 14 mille för en spelare som inte ens finns i beräkningarna eller har gjort det i år vore lite som att vinna på lotto.

  12-15 Skrtel, 8-9 Downing, 1 Assaidi, 5 Shelvey och 5 Coates.. helt plötsligen har vi en budget på ca 60-70 miljoner i sommar och ska då egentligen bara ersätta två spelare som vi aktivt har använt i form av Carragher och Downing. För att gå från där vi är till att direkt kriga om toppen skulle väl initialt behövs det dubbla från ägarna men att truppen inte skulle bli så pass stark att den åtminstone ska räcka till en femteplats nästa år efter sommaren skulle vara märkligt. Kanske t.o.m. fjärdeplatsen beroende på vad som händer med Arsenal.. Spurs lär väl få svårt att behålla Bale om de missar CL med tanke på spekulanterna som finns.

  • OS: Jo, visst fan vore £14 miljoner att välkommet tillskott till transferbudgeten. Det är sällan som Liverpool har så dyra spelare utlånade som man kan casha in. Jag tror att Rodgers kommer att vilja ha kvar Downing, som ju är en erfaren och tvåvägsspelande spelare. Min känsla är även att Shelvey snarare kommer att lånas ut än säljas, även om jag gärna skulle se en försäljning där.

   Hur som helst, nyckeln blir att göra snabba försäljningar för att kunna få in nyförvärv så fort som möjligt. I synnerhet backlinjen vill man ju gärna ha på plats under försäsongen, känns det som. Dessutom krymper spelarmarknaden i och med att andra lag gör klart med bra spelare i ett tidigt skede.

  • Absolut, men framförallt backlinjen är också det som oroar mest. Inget av de ryktena som finns ang. mittback får en att hoppa upp av glädje. Känns som att det är en hel del fyndsökande, vore underbart om flytet håller i sig från i januari.. men sommarens transfers kan inte direkt påstås ha blommat ut till fynd så att ta det för garanti vore dumt.

   Vad tror du vi kan förväntas få se anlända och vad cashar klubben in på för spelare? Downing känns som en försäljning som skulle kunna ske mot senare delen av fönstret när det defensiva är klart om det finns 8-9 mille kvar efter försäljningar och köp. Har verkligen LFC möjlighet att tappa en mittfältare utan att casha in?