. . .

Valencia är den senaste klubben att visa intresse för Tiago Ilori. Liverpool, PSG och Toulouse är också intresserade av mittbacken (Record).

* * *

Carroll

West Ham är nära att signa Andy Carroll på permanent basis. Liverpool vill ha £17 miljoner, medan West Ham bara har erbjudit £10 miljoner hittills, men London-klubben är hoppfulla om att de ska lyckas signa Carroll för omkring £12 miljoner. Carroll har instruerat sin agent att försöka fixa en permanent övergång till West Ham – som vill signa honom – samtidigt som Rodgers vill sälja (The Daily Express).

West Ham vill signa Carroll på permanent basis. De planerar att sätta sig ner och prata med engelsmannen innan han åker iväg på semester. Carroll kommer troligtvis att vilja prata med familj och vänner om saken innan han tar ett så stort beslut som att skriva på för West Ham. Liverpool och West Ham är redan överens om en prislapp på £17 miljoner, men West Ham har svårt att skrapa ihop pengarna och i slutändan kommer det att bli Carrolls beslut. Newcastle är intresserade, men prislappen i kombination med lönen gör att Newcastle inte kommer att kunna köpa honom i sommar – särskilt då de har billigare alternativ från andra ligor på gång (The Evening Chronicle).

Kommentar: Det ska bli intressant att se om några andra intressenter ger sig in i leken. Jag tror att West Ham kommer att behöva betala åtminstone £14 miljoner för att Liverpool ska acceptera.

* * *

Juventus kommer att buda på Angelo Ogbonna under nästa vecka (Tuttosport).