[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Nu har Liverpool offentliggjort vilka spelare som kommer att följa med på försäsongsturnén till Thailand, Australien och Malaysia. Det mest anmärkningsvärda är att Borini, Balotelli samt Enriqué är INTE är inkluderade.

Att Borini och Enriqué inte är med är däremot tydliga signaler till spelarna om att de bör hitta nya klubbadresser. Det blir extra tydligt, då Borini exkluderas trots att endast 3 anfallare följer med, och Enriqué exkluderas trots att bara en etablerad vänsterback (Moreno) åker med.

Emre Can, Ilori, Firmino och Coutinho är inte heller med, då deras deltagande i sommarens landslagsturneringar gjort att deras semestrar blivit förskjutna. Emre och Ilori spelade som bekant U21-EM, medan Firmino och Coutinho representerade Brasilien i Copa America.

En som däremot finns med i truppen är Sterling, samt flera spännande egna produkter som exempelvis Ojo. Däremot är varken Sinclair eller Brannagan inkluderade. Häromdagen tweetade Sinclair någonting som kan tolkas som att han är på väg bort. Förhoppningsvis är duon bara på väg att lånas ut.

Truppen i sin helhet:

Målvakter:
Mignolet
Bogdan
Fulton

Backar:
Clyne
Gomez
Lovren
Moreno
Touré
Wisdom
Cleary
Skrtel
Sakho
Maguire

Mittfältare:
Allen
Henderson
Lucas
Milner
Chirivella
Rossiter
Teixeira
Ibe
Kent
Ojo
Wilson
Lallana
Markovic
Sterling

Anfallare:
Ings
Lambert
Origi

15 kommentarer
  • Har för mig att Balotelli gjorde sin första försäsongsträning så sent som i torsdags. Han fick förlängd ledighet eftersom hans pappa nyligen avled. Möjligt att han är på väg bort från klubben också.

  • ok trodde han var inne tidigare i veckan då det florerade nån bild där han var å tränade på Melwood tillsammans med laget ……. Skit samma, är han inte med så är han ju inte med, kan som sagt vara ett tecken på att ”du bör leta dig en ny klubb” ….

  • Läste någonstans att Ballotellis pappa skulle begravas någon gång under perioden

 1. Ilori? Har han oxå ledigt efter U21?

  • Ja, Ilori har också ledigt. La in det i inlägget nu.

  • Får han en seriös chans iår tror ni? Skulle vara kul att se honom få lite minuter. Känns som en spännande talang.

  • Jag tror han och Wisdom kommer på lite speltid tillsammans i EL. Bra turnering för våra unga spelare. Hoppas Ibe, Ilori, Rossiter , Origi och Yesil tar chansen i denna turnering och etablerar sig i PL.

 2. Så firmino, ilori, Coutinho är alltså inte med på någon träningsmatch innan ligan drar igång?
  Eller är det någon mer träningsmatch efter turnén?

  • HJK Helsingfors, Träningsmatch, 2015-08-01 18:30 kanske????

 3. Hoppas det bara är en utlåning på Sinclair men Brannagan borde väl varit med?

  Hur är läget med Yesil, är han tillbaka från alla skador?

  Alltid roligt med ungdomar i truppen och det är bara hoppas någon tar chansen.

  • Verkligen. Personligen så sultar jag något enormt över att se hur Kent och wilson sköter sig. Två ritogt spännande yttrar/forwards som lirar i klubben sen barnsben.

 4. Reus ryktas nu som ersättare till Sterling. Vilken dröm det skulle vara!

 5. Nu ryktas Benteke till ManU. Många liverpoolare som blir glada om han väljer dem istället?

Kommentarer är stängda.