[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Uppdatering #2:

Nu rapporterar alla engelska tidningar om att Sterling är klar för Manchester City. Summan kommer gå på £44 miljoner + £5m i ’add-ons’ för City. £8 miljoner av transfersumman kommer att gå till Queens Park Rangers som har en vidareförsäljningsklausul, vilket alltså innebär att Liverpool får totalt £35 miljoner för Sterling som kommer att läkarundersökas inom 24 timmar.

* * *

Uppdatering:

Raheem Sterling kommer inte att följa med på Liverpools försäsongsturné, eftersom LFC befinner sig i långt gångna förhandlingar med Manchester City. Liverpool anser att Citys bud på £40 miljoner + ytterligare £4 miljoner i ’add ons’ är tillräckligt seriöst för att inleda en dialog. Det senaste är att City är beredda att betala £45 miljoner, vilket innebär att en övergång ligger nära till hands. Liverpool hoppas fortfarande få £50 miljoner för Sterling. Det är LFC själva som har gett spelaren klartecken att inte följa med på flyget, men om City inte betalar tillräckligt mycket kommer han att behöva lämna flyga till Asien i efterhand (The Times).

* * *

Ipswich Town vill låna Liverpools unga vänsterback Brad Smith (HITC Sport).

* * *

Liverpool har budat £22 miljoner för Denis Cheryshev – och nu överväger Real Madrid erbjudandet. Rafa Benitez kommer troligtvis att gå med på att sälja ryssen. Cheryshevs ankomst skulle innebära att Brendan Rodgers säkrar en ersättare för Raheem Sterling innan denne säljs. Det skulle även kunna möjliggöra att Jordon Ibe lånas ut igen (The Sunday People).

* * *

Manchester City har budat £45 miljoner för Raheem Sterling. Om Liverpool accepterar budet kommer inte Sterling att följa med på försäsongsturnén till Asien och Australien. Källor nära spelaren hävdar att det är fifty-fifty om han följer med eller inte. Sterling vill som bekant inte följa med och hoppas att Liverpool accepterar Citys bud (The Daily Mail).

Manchester City har budat £44 miljoner för Sterling men Liverpool vill ha £50 miljoner (The Daily Express).

Liverpool har problem med att skeppa Mario Balotelli, Fabio Borini och José Enrique (The Daily Express).

34 kommentarer
 1. Snälla lilla söta Rodgers glöm ryssen! Vi behöver 2 klass värvningar och ingen bredd!!!
  Köp kvalle anfallare och kvalle ersättare till sterling isf! Typ pedro reus, någon i den stilen! Och möjligtvis CDM!

  • Vad har Liverpool att erbjuda reus som real, Barca, Arsenal eller scums inte har? Om de inte lyckades locka bort honom varför skulle vi då lyckas nu när han har ett nytt kontrakt och allt. Chelsea verkar väl leda dragkampen i pedro, tror inte vi har en spottstyver till chans på någon av de spelarna. Jag hoppas på en cdm och att vi lyckas norpa Lacazette. Känns väl som att Arsenal blir svåra att rå på med deras kontinuerliga cl spel samt att de spelade riktigt bra i slutet på förra året.

 2. Hur trovärdigt ska man ta the sunday people? Ingen tidning jag skulle tro på iaf?

 3. Aldrig att någon klubb skulle buda så mycket för Cheryshev, låter inte trovärdigt.

 4. En yttermittfältare? Spara pengarna och köp en defensiv mittfältare av klass istället. Tar hellre Illarramendi istället.

  • Och säkra ersättare till sterling, om han kostar 22 och vi får en 36 eller vad det nu blir för sterling är det ju 14 över. Blir inte mycket till klassvärvning kvar för de pengarna.

   Jag hade inte haft så mycket emot att vi tackar nej till citys 45 bara för att sätta ner foten. Vi kommer kanske förlora på det kortsiktigt men i framtiden så vet spelare ich agenter vår ståndpunkt och samma spektakel kanske inte försöks igen

  • QPR får en del av en eventuell övergångssumma för Sterling, kommer inte ihåg procentsatsen i huvudet. Så blir ännu mindre pengar kvar!

  • Han så att Liverpool får ca. £36m av dom £45 City erbjuder.
   QPR får 20% och det är därför Liverpool vill ha £50m då dom värdesätter killen till £40m.

 5. £22m? Killen har varit utlånad enda sedan han kom till Real och dom tror att dom kan få över £10m för honom? Aldrig. Han är tydligen inte värd ett skit för Real och då finns det ingen anledning att betala så jävla mycket.

 6. Tydligen så åker inte Sterling med på turnén …. på väg att bli såld ……

  • Raheem Sterling will miss Liverpool’s pre-season tour of Australia and the Far East as the club have opened talks with Manchester City over a possible transfer.

   The Reds depart from Manchester Airport at 3pm today but the 20-year-old winger will not be on the plane as his exit from Anfield moves closer.

   The ECHO understands Liverpool are now in talks with Manchester City who have submitted a third offer for the 20-year-old.

   Sterling did report to Melwood with the rest of the squad this morning but he has been withdrawn from the tour by Liverpool while talks with City continue.

   City’s two previous bids – the last of which was worth around £40m – were rejected by the Reds who have always insisted they value Sterling at £50m.

   The issue escalated again this week when Sterling informed manager Brendan Rodgers he did not want to be considered for the pre-season trip and he later missed two days of training citing illness..

   That did not stop Liverpool including him in their 30-man squad for the tour but it now appears his exit from Anfield is imminent, with a deal of £45m plus another £5m in add-ons possibly enough to get it done.

 7. Orkar inte med detta snart. Varför ska vi bjuda på Cherychev?? Han är inte tillräckligt bra helt enkelt. Visst han tillhör Real Madrid, men det betyder inte att han är en klasspelare som kan kliva in och vara bra hos oss. Måste finnas bättre alternativ att använda pengarna på !!!! Hoppas BR/FSG vaknar upp och inser detta innan de begår misstaget att värva honom. Ska vi ”hinna” på nån bra spelare måste vi agera snabbt när Sterling till slut lämnar oss. Pedro tycks gå till Chelsea, så där förvinner en potentiell ersättare.

 8. Pedro kommer alllllldrig gå till Chelsea så tro mig vi har en mega chans! Klart dem kan erbjuda cl men den kan inte erbjuda en garanterad plats i startelvan som vi kan!

 9. Balo mot Gomez hade varit ett roligt byte med Fiorentina. Ett rykte jag hoppas stämmer.

 10. Så det lär bli Cherysev alltså? Någon som har sett honom spela som kan göra en objektiv bedömning om han vore ett bra köp eller inte?

 11. verkar vara klart ….. Bye Bye Sterling

  • Liverpool FC have agreed the sale of Raheem Sterling to Manchester City in a deal worth £49m.

   The 20-year-old has been given permission to speak to the Etihad club and will complete the transfer subject to a medical and agreeing personal terms.

   No hitches are anticipated and Sterling is likely to be confirmed as a City player in the next 24 hours.

   It brings to an end a protracted and acrimonious saga which dates back many months when Sterling rejected a new £100,000-a-week contract at Anfield.

   In the past few weeks Manchester City have had bids totalling £35m and £40m rejected by Liverpool who have always insisted they valued the England youngster at £50m.

 12. Äntligen! Nu kan vi gå vidare utan denna Money-grabbing boy and his agent.

 13. Utan Streling tror jag att det blir mer harmoni i truppen. Velat bli av med honom hela säsongen då han aldrig presterat som han borde ha gjort.

 14. A.V lär inte sänka priset på Benteke nu när dom vet att vi har £ + att de inte är i behov att sälja

 15. Finns ju lite andra spelare som kanske inte riktigt slagit igenom som vi kan fundera på. Rodrigo Moreno från Valencia, Volland från Hoffenheim, Lopes ”Rony” och så finns det ju Nabil Fekir. Det känns nästan som alla de är mer spännande än att typ Llorente ska vara statisk… Benteke är inget dumt alternativ men inte för de höga summorna…

 16. Grattis city till en grymt bra spelare. Jag hade gärna sett honom stanna men så blev det tyvärr inte. Den potentialen och talangen det finns i honom är svår hittad. Han kan bli hur bra som helst och framförallt när han får silva och Agüero som lekkamrater.

  • Andra säsongen i rad vi byter en toppspelare mot pengar. Hoppas värvningarna blir mer lyckade i år.
   Spelarförlusten kommer dock inte bli lika kännbar som i Suarezfallet, men vi höll ju inte på att vinna ligan i år heller, så det räcker inte med att bara hålla nivån för att nå CL. Tycker det är tråkigt med den bittra smaken man får mellan säsongerna.

  • Han ska först konkurrera ut De andra spelarna som Jag tror höjer sig när Sterling kommer in. Han är inte så självklar i startelvan som många tror. Förlorar han sin skärpa som han gjorde hos oss förra säsongen så är han fastklistrad på bänken. Ser inte att han kommer höra många mål ifrån kanten.

 17. Firmino är ju den ersättaren vi sökt för Sterling och jag tycker han är ett snäpp bättre. Sen är det alltid en risk med att han ska passa in och trivas. Tror också att Coutinho kommer ha ett bättre samarbete med Firmino än Sterling och det kanske får fler brasse talanger att välja LFC.

 18. Coutinho: Sterling har inte i närheten av det spelsinne som Aguero och Silva. Han lever på sin speed. Tror han som andra brittiska ”supertalanger” kommer sluta som en helt ok spelare. Typ SWP, Oxlade-Chamberlain mm Klassisk early bloomer som på grund av sin unga ålder blir tokhyllad.

  Riktigt bra försäljning! Han är ung och snabb absolut. Dock saknar han spelsinne och kreativitet. Kommer få det tufft med speltid i ManC.

  In med vinnare nu!

  YNWA!!

 19. Jag har inte skrivit att han har samma spelsinne som dessa herrar däremot så är jag övertygad att dem ändå kommer komplettera varandra riktigt bra. Han hade ju inte samma spelsinne som suarez heller men dem funkade ju hyfsat ändå:)
  Samtidigt kan han ju utveckla det som allt annat, han är fortfarande väldigt ung.

  Jag hade inte vågat skriva av oxlade-ch än, fortfarande ung och oerhört talangfull. Sedan tycker jag inte sterling är överhypad utan han är ett råämne och jag är tämligen säker att han kommer göra 10-15 mål i sin första säsong och sedan kommer det bara att rulla på.

Kommentarer är stängda.