[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Nu rapporterar The Telegraph och The Liverpool Echo att Southampton har accepterat Liverpools bud på Nathaniel Clyne!

25 kommentarer
 1. Vad är det som händer?
  Helt plötsligt tjafsar man inte över några pund hit och dit (mycket pengar men i sammanhanget lite) som gör att man förlorar spelare utan helt plötsligt hittar man lösningar och det händer snabbt!
  Fan vad rolig kommande säsong kan bli!!
  Och Clyne känns som helt rätt spelare att få in, tror han kommer bli ordinarie högerback både i Liverpool och landslaget.

  • Clyne för 12,5 och Firmino för 22+7 är två helt klockrena värvningar!

  • Ja fast jag tycker ju inte att vi betalar överpriser nu heller. Stämmer summorna så är de ju i klass med vad man tidigare kunnat tänka sig betala men fått nobben för..

 2. Asså visst allt verkar super spännande men glöm inte att vi fans nästan alltid låter så här inför säsongerna 😉 Jag håller med om att det ser ljust ut och att man har planer på hur allt ska bli men tyvärr blir det ju sällan som man vill… Aja, naiv som jag är så tror jag vi fixar CL plats i år 😉

  • Grejen är ju att vi inte brukar få in de spelarna vi verkligen vill ha, alltid utdragna förhandlingar och så kommer Utd eller Chelsea in och snor åt sig spelarna. Nu bockar vi av position efter position på listan och det går bara någon vecka från att ryktet uppstår tills affären är i hamn…. och fönstret har inte ens öppnat!

 3. Man börjar ju fundera på vad som har hänt i ledningen. Man kan ju säga att dom verkligen har lärt sig från förra sommar fönstret då det kändes som vi tappade flera viktiga värvningar.

 4. Förra säsongen fick vi massa pengar för Suarez och det var ju klart ganska tidigt. Folk trissade upp sina priser rejält gentemot Liverpool. I år har vi inte sålt någon och samma sak skulle säkert hända i år om vi sålt Sterling tidigt och fått in pengar. Då skulle alla säga, punga ut dom pengarna annars säljer vi inte. Bra att dom väntar med Sterling. Skulle inte förvåna mig om dom inte redan kommit överens bakom kulisserna om Sterling men att dom ligger lågt tills Liverpool värvat klart alternativt när 1:a juli.

  • Ja det är sjukt vilken skillnad det är på värvningsfronten i år! Jag gillar särskilt att Ayre åker till Chile och lyckas mitt under pågående turnering få Firmino att skriva under för oss! När hände det sist att en transfer av den kalibern gjordes mitt under pågående mästerskap? Tror man helt enkelt snodde honom framför näsan på alla andra storklubbar. De räknade iskallt med att inget skulle hända förrän efter Copa America… Sweet!! Håller sen med om att det är klokt att inte sälja för tidigt, det är sämre förhandlingsläge med en massa pengar på fickan…

 5. Nu har BR mkt bra material att jobba med och vi kommer göra mkt mål nästa säsong… in med en klassanfallare, def mf + ev någon mer…, så ser det ju onekligen ut som om vi kan utmana på alla plan…

  YNWA

 6. Bacca, Rendon eller någon annan?

 7. Skulle gärna se att vi går efter Giovani Dos Santos. Han har ju verkligen blommat ut i Villareal. Kan säkert få loss han för 15-20 miljoner pund.

  • Inte för att spela på topp väl?

 8. Migs
  Clyne-Skrtel-Sakho-Flanagan
  Milner-Can-Hendo
  Firmino-Sturridge-Coutinho

  Någon mer som vill se den startelvan?
  Vem saknar Sterling?

 9. Bara jag som typ börjar oroa mig för ffp? Med alla dessa utgifter så kanske dom rentav räknar med att få in en fet summa för Sterling? Känslan säger att det är så! Och ffp borde dom ju ha bra koll på.

  Sitter och väntar på att klubben ska bekräfta Clyne, är aldrig lugn förrän dom gör det Hur som helst, Liverpool inleder silly season strålande!

  • Jag tror ju att Sterling drar till City. Dessutom har jag sett att ffp-reglerna skall lättas lite på. Vad det innebär i praktiken vet jag ej.

  • Dessutom verkar det vara rena barnleken att gå runt dem. Bara hävda att man fått sponsorpengar.

 10. —————–Mignolet——————- Ersättare: Bogdan, Lovren, Touré,
  Clyne—-Skrtel——–Sakho—Moreno Markovic, Allen, Ings, Origi, Ibe, Lallana
  ——————–Can——————- Balotelli, Gomez, Borini, Lambert,
  ———–Milner——–Henderson——— Flanagan, Enrique, Sinclair
  ——Firmino————–Coutinho——–
  —————-Sturridge——————–

  Detta ser ruggigt starkt ut på pappret. Med möjlighet för Rodgers att rotera en hel del i formationer och taktik. Om Bacca eller Rondon anländer kommer Rodgers att få otroligt angenäma problem i att ta ut det bästa laget. Chanserna att hämta någon av dem lär ju också öka i och med den seriösa satsning vi faktiskt nu gör. Mycket skickligt att ta bort fokus från Sterling försäljningen genom att hämta ett annat stort namn, otroligt viktigt för klubbens framtid. Sterling lär inte bli ett avbräck på kort sikt utan isåfall endast på lång sikt beroende på hur bra han visar sig bli i City. Blir en spännande säsong 15/16

  • Blev fel i skriften men startelvan är rätt glasklar ändå

 11. Firmino och clyne är två klockrena värvningar, men drar man ett streck mitt igenom laget känns vi nu vassa på kanterna, men väldigt sårbara i mitten.
  Sakho och Skrtl är ju ok, inte mer. Sen har vi ju inget annat att hålla i handen där.
  På mitten kommer mycket ansvar att vila på Henderson, klarar han det? Milner är tveksam i mitten, och Can är bra, men är han tillräckligt bra?
  Och så sist anfallet. Där har vi fortfarande inget bakom Sturridge, som ju spelar ungefär lika ofta som Halleys komet syns från Jorden. Ings, tveksamt, och Origi, inte än.. Plus Kasper och Jesper och Jonathan som floppade fullständigt förra året och inte kan få fler chanser.

  • Fast om det var något som faktiskt överlag senaste säsongen var bra så var det ju försvaret.

   Sedan verkar det ju inte på något sätt vara färdigvärvat.. Fönstret öppnar officiellt först om ca en vecka. Verkar ju som att vi är rätt heta på Illarremendi, Milner håller förhållandevis hög nivå och borde kunna prestera omgående. Sedan kan faktiskt Coutinho spela på en av dessa positioner också, Lallana likaså.

   Anfallet håller jag helt med om. Men lyckas vi inte landa något hoppas jag på att Balotelli ska blomma ut, känns som att han kommer ha bättre förutsättningar till det i år.

  • Jo, försvaret funkade ju bäst av lagdelarna, men det var inte mycket att jämföra med om man säger så, eftersom både mitt och anfall var under all kritik.
   Om Skrtl och Sakho håller, då har vi ett dugligt mittlås, men det jag syftar på är vad som finns bakom dessa två:
   Toure – hur kunde han få nytt kontrakt?
   Lovren – en nervös försvarare är aldrig en bra försvarare
   Ilori – nja, inte i ett förväntat topplag.
   Gomez – knappast redan i år, eller ens nästa år.

 12. Vad det gäller klubbens ”plötsliga förändring i transferpolicy, förhandlingstaktik och så vidare”… Sägs ju att Rodgers har ytterst begränsad inblandning i affärer, mer än att begära eller önska specifika spelare. Samtidigt ingen transferkommité MED votering (ryktats om det tidigare år under FSG).
  I fallet med Firmino sägs Billy Hogan skött de faktiskt förhandlingarna med Hoffenheim, medans Ian Ayre som klubbens ”yttersta representant” åkte till Chile för att få igenom den personliga överenskommelsen.
  Över en natt känns klubbens agerande mycket mer förtroendeingivande. Låt oss hoppas det försätter på inslagen väg.

Kommentarer är stängda.