* * *

Inter ger Liverpool konkurrens om Udineses mittfältare Mauricio Isla. Liverpool kommer att försöka värva Isla för omkring £12 miljoner, men Inter har tagit täten genom att ta kontakt med Udinese. Roma vill också signa Isla (The Daily Mail).

Tottenham visar intresse för Raheem Sterling. Han överväger att flytta från Liverpool, då han inte har fått speltid i A-laget, trots att LFC lovade att han skulle få det under den här säsongen (The Daily Mail).

* * *

Manchester City är beredda att buda över PSG och Juventus för Real Madrids anfallare Gonzalo Higuain, som värderas till £35 miljoner. Chelsea har också varit intresserade av Higuain, men de vet ännu inte om argentinaren kommer att passa in under deras nya manager – vem det nu blir. Manchester City har även bett om att fortsätta bli informerade om Robin van Persies situation i Arsenal. City har råd att köpa både van Persie och Higuain, men Real Madrid har ännu inte bestämt sig för om de ska sälja den sistnämnde. Samtidigt är det mer eller mindre klart att Carlos Tevez kommer att lämna City i sommar (The People).

Tottenham går mot ytterligare en sommar där de kommer att få jobba hårt för att behålla Luka Modric. Manchester United är alltjämt mycket intresserade av kroaten och vill värva honom innan EM-slutspelet. Spurs försöker behålla honom genom att erbjuda ett kontrakt på £100 000 i veckan + £3,5 miljoner i lojalitetsbonus, men osäkerheten kring Harry Redknapp underlättar inte i kontraktsförhandlingarna (The Daily Star).

Tottenham har intensifierat sitt intresse för Marseilles duo Loic Remy och Stephane Mbia (The Mirror).

Michel Salgado och Vince Grella är eftertraktade av MLS-klubbar (The Mirror).