[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Enligt The Telegraph har Brendan Rodgers identifierat Cardiffs mittback och tillika lagkapten Steven Caulker som en potentiell förstärkning till Liverpools läckande backlinje. Rodgers jobbade med Caulker under dennes utlåningsperiod i Swansea och känner således till honom både som spelare och person.

Caulker_2

Förra sommaren signade Cardiff 22-åringen för £8,5 miljoner – en summa som kommer att stiga med ytterligare £2 miljoner – från Tottenham. Man kan konstatera att Cardiff ligger risigt till i Premier League och mycket väl kan hamna i the Championship till nästa säsong.

The Telegraph hävdar att Liverpools transfer policy i sommar troligtvis kommer att bero på om man lyckas kvalificera sig till Champions League. Samtidigt, skriver tidningen, att även om Rodgers gillar Caulker så är det är oklart om Liverpools transferkommitté är lika taggade på att signa honom.

Den här säsongen har Caulker spelat 27 PL- matcher och gjort 2 mål för Cardiff. Så sent som idag blev han uttagen i Roy Hodgsons senaste landslagstrupp som ska spela en träningslandskamp mot Denmark på Wembley.

6 kommentarer
 1. Härligt med mittbacksrykten!! Visst ytterbacksplatsen kanske är lite mer kris på men jag anser att mittbacksplatserna behöver en rejäl förstärkning dom med…
  Sakho är egentligen den enda som jag vill ha kvar i sommar. Toure stannar ju troligen som ”back up” och det är helt okej. Men jag anser att både Skrtel och tyvärr Agger har gjort sitt i Liverpool.
  Så himla trött på Skrtel, blir hypernervös varje gång han ens är nära bollen och Agger ryker även han i mina ögon och dels för att han aldrig riktigt når upp till den där nivån man vill och sen för att det verkar ju onekligen som att Rodgers inte vill spela han och Sakho tillsammans och då är det ju lika bra att casha in på han och köpa en stabil lekkamrat till Sakho.

  Caulker tycker jag definitivt att Liverpool ska försöka värva men då som ”back up/rotations” spelare till de två ordinarie och då får antingen Toure säljas eller Ilori lånas ut för tre så bra ”back up” spelare känns lite väl häftigt.

 2. Köp, gillar skarpt det jag sett samt ledaregenskaper, kan styra och ställa där back!

 3. Caulker Sakho kunde bildat ligans bästa mittbackspar

 4. Såhär uttryckte sig någar Tottenhams fans angående Konoplyanka på svenskafans.com:

  ”Den där Konoplyanka såg riktigt vass ut igår. Det osade klass och styrka om honom. En framtida värvning kanske?”

  ”Tycker jag också! Har väl varit prat om honom till Liverpool? Han var en nivå över sina medspelare iallafall.”

 5. Gillar Cualker!
  Känns betydligt mer stabil än Agger, Skrtel & Toure. Är väl hyfsat ung också.

 6. Har inte sett mycket av Caulker men kanske han är ett alternativ om vi inte klarar CL. Vi har ju två strategier nu på transfermarknaden. Sen hoppas jag mycket på Konoplyanka. Riktigt synd om vi skulle missa honom i sommar. Tänk om vi fått in honom i januari. Hade varit perfekt att få in som avbytare när vi jagar mål.

Kommentarer är stängda.