[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Liverpool vill köpa Son Heung-Min, skriver Bild. Detta bekräftas av hans agent Thies Bliemeister: ”Jag vet att Liverpool har kollat på honom konsekvent under den här säsongen och skulle gärna se spelaren i sitt lag,” sa agenten enligt Bild.

Enligt Bild har Son en klausul på €22,5 miljoner som kan aktiveras varje år, men deadlinen har redan passerat detta år. Således skulle klubbarna behöva förhandla till sig en övergångssumma. Tidningen tillägger även att Bayer Leverkusen är intresserade av Hoffenheims Kevin Volland och hävdar att de är villiga att betala €12 miljoner för honom. Volland skulle kunna vara en potentiell ersättare till Son.

Liverpool har återupplivat intresset för Son Heung-Min, som värderas till £15 miljoner. Liverpool är även hoppfulla om att lyckas signa Memphis Depay (The Daily Mail).

* * *

Liverpool är fortfarande hoppfulla om att signa Neto på free transfer (The Guardian).

* * *

Chelsea överväger att signa Rickie Lambert som ersättare till Didier Drogba (The Mirror).

Sunderland är intresserade av Micah Richards, som blir free agent efter säsongen (The Mirror).

* * *

Marseilles målvakt Steve Mandanda kan vara på väg till Premier League. 30-åringen fick nyligen en fråga om han kan hamna i England i sommar varpå han svarade: ”England? Ja, det är en liga som jag gillar mycket, där de bästa lagen spelar,” sa Mandanda till Canal Football Club. Därefter fick Mandanda en konkret fråga om det kan bli spel i Liverpool och svarade då med ett leende: ”Liverpool? Jag vet inte.”

Mandandas kontrakt med Marseille går ut sommaren 2016. Han börjar närma sig 300 spelade ligamatcher för klubben.

10 kommentarer
 1. Hur är det där med att sydkoreanska spelare behöver göra lumpen? Har/ska han göra den eller slipper han?

  • Han har inte gjort lumpen och enligt det jag har läst behöver han prestera något speciellt för att få ett frikort. Typ medalj i nästa OS. Vet inte hur sant det är dock.

  • Sjukt jäkla land det där, jag läste något liknande. Lyckades han inte med någon liknande bedrift så var det 2 års tjänstgöring med start senast 2020. Skulle detta stämma kan en ju glömma att få några pengar för honom.

 2. Fotbollsmässigt tror jag att Min på ena kanten och Depay på andra skulle bli ett världsklass-anfall inom något år. Jag skulle definitivt våga chansa på att värva dessa två istället för en renodlad anfallare (dussinlirare) som Benteke!

  • Min är mer en central spelare och väldigt lik Sturridge. Han kan spela på kanten men det är långt ifrån hans bästa position.

 3. Visst måste det finnas pengar till två stycken yttrar, samt en anfallare och kanske två mittfältare av klass. Det borde bli kanske 100 miljoner pund, med försäljningar och ett transferkitty på 50 miljoner borde det gå. Sedan kan man säkert signa ett par backar och en målvakt på free transfers eller för nästan ingenting. Lägg Milner på det och vi börjar se bra ut, på papperet iaf…

 4. Med tanke på dom spelare som försvinner/ryktas försvinna så kommer det frigöras en hel del löneutrymme i sommar. Kan vi jobba in ett par rutinerade på free transfer så ska vi ha råd att stärka truppen med några klasspelare som kräver högre lön. Utan CL kan vi jobba med en något mindre trupp i ligan och ge talangerna chansen i EL. Prio ett är en bra placering i ligan och kvalificera för CL 16/17.
  Googlade veckolöner:
  Balotelli £110,000
  Borini £60,000
  Lambert £45,000
  Gerrard £140,000
  Lucas £65,000
  Johnson £90,000
  Enrique £65,000
  Touré £55,000
  Coates
  Aspas
  Alberto

  • Den där lönelistan stämmer nog inte så bra, Balotelli ligger nog på £80-90k och Borini på typ £30k. Dessutom har Glen, Lucas och Touré £10-20k mer än så.

   Men visst går det att kapa bort en del lön utan att tappa i kvalitet.

 5. Utan att ha sett allt för mycket är Son en personlig favorit. Känns som en ganska allround spelare. Inte särskilt spektakulär kanske men effektiv i det han gör.
  Kanske inte den ci borde ha som högsta prioritet men finns chansen att ta in honom hoppas iaf jag vi gör det.
  Prio måste vara att få in mål i truppen…

  Ps. Sälj inte Sterling! Inte varit bra i år men vill verkligen inte se honom blomma ut hos en konkurrent.

  • Fast hellre sälja dyrt i sommar än låta han gå billigt nästa. Frågan är hur han kommer prestera om han tackar nej till kontrakt, vi tvingar honom kvar?

   Annars är det väl bara att göra en Suarez, du får 100/v och så skriver vi in en utköpsklausul i kontraktet på 60m£ för lag utanför PL och 85m£ för de som finns i PL och matchar något lag dessa så får han lämna.

Kommentarer är stängda.