[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Inter vill köpa Paulo Dybala för spelare + pengar, men de måste sälja för att ha råd med argentinaren. Inter hoppas få in pengar genom att sälja Mateo Kovacic till Liverpool, som är intresserade av kroaten (Gazzetta dello Sport).

Liverpool är intresserade av Kovacic och är på väg att lägga ett bud på honom. Inter skulle sälja för €30 miljoner (Corriere dello Sport).

* * *

PSG är inte seriöst intresserade av Memphis Depay. Det är PSV som använder PSG för att få upp Depays prislapp (L’Equipe).

* * *

Enligt norska TV2 scoutar Liverpool, Everton och Celtic den hyllade Moldemålvakten Ørjan Nyland.

10 kommentarer
 1. Alla kommer använda PSG för att höja värdet. Ganska självklart att de inte vill ha Depay. Han hade inte platsat och de kan lägga pengarna på andra backuper.

 2. Kovacic skulle vara ytterst intressant men vi behöver även en renodlad defensiv mittfältare. Tyvärr är Lucas bästa dagar bakom honom och brannagan är inte redo att ta ansvaret ännu.

 3. Kovacic och Depay hade varit två ypperliga värvningar, lägg till en forward, en högerspringare och en DM så är jag nöjd. Kanske kryddat med en andramålvakt så är jag väldans nöjd

  • Då är väl närmare €55-60m borta vilket i bästa fall kan fungera om vi säljer av ett gäng spelare men detta betyder ju att din anfallare, högerspringare och DM inte får kosta något om vi inte säljer Sterling för 55m£.
   Ponera att Sterling säljs så då har du ungefär 19m£ styck att köpa dessa tre för så vilka spelare skulle du vilja se?

  • Tror tyvärr att med vår budget blir det svårt att få båda dessa spelare, har vi kvar Sterling så behöver vi nog inte Depay. Då har vi Sterling, Ibe, Lallana, Markovic, Origi och även Coutinho som kan spela på kanten. Ser hellre kovacic och sen all in på en forward av stor klass. Sen blir det nog budget-köp på resterande positioner där vi behöver förstärka.

 4. Vi borde väl snarare rycka i Dybala istället för att hjälpa Inter att köpa honom, är Inter huvudspåret så kan vi ju lätt konkurrera om hans signatur.

 5. Jag hade inte blivit ledsen om vi fick in Falcao…

  • VA!? ÄR DU SERIÖS?

  • Falcao kämpar och sliter och är en killer i boxen. I united så får han ju inte rätt bollar. Det är mest inlägg till Fellaini. Tror att Liverpools stil skulle passa Falcao men vi har aldrig råd med hans lön så det är bara att glömma.

  • Jag tror definitivt han skulle passa vår spelstil. Dessutom är han nog ganska revanchsugen efter felbehandlingen i United. Då han dessutom inte är särskilt attraktiv på marknaden så tror jag han är villig att gå ner i lön alternativt gå med på ett lån till oss.

Kommentarer är stängda.