[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Enligt The Daily Star vill Liverpool rekrytera Ashley Cole, som blir free agent i sommar. Brendan Rodgers gillar Cole sedan deras gemensamma tid i Chelsea och har således bra koll på honom som person.

Coles framtid i Chelsea är mycket oviss, då José Mourinho allt som oftast väljer att spela den egentliga högerbacken Cesar Azpilicueta som vänsterback istället för Cole. The Daily Star tillägger att Cole är intresserad av en flytt till Liverpool, trots att han kommer få konkurrens av stjärnskottet Jon Flanagan, som bekant har lagt beslag på Liverpools vänsterbacksposition under den andra halvan av säsongen.

The Daily Star skriver att New York Red Bulls också vill signa Cole, samtidigt som även hans lagkamrat Frank Lampard är eftertraktad i USA. LA Galaxy är nämligen villiga att betala Lampard £72 000 i veckan för att flytta till MLS.

* * *

För tillfället är Ryan Bertrand utlånad från Chelsea till Aston Villa. Bertrand har varit bra i Aston Villa och fått beröm av Mourinho. Det är dock uppenbart att han inte har några planer på att återvända till Chelsea om det endast skulle betyda mer bänknötande i Londonklubben: – It’s flattering to hear what Jose Mourinho said but there’s no more waiting around for me in terms of wanting to be a Chelsea player. Come the summer I need to be the No.1 left-back, wherever that will be, sa Bertrand till The Birmingham Mail.

– I have ambitions but I have to be realistic as well. I will sit down and consider all my options. Staying here isn’t something I would rule out. I’ve had years of playing but since I was 17 I have been on loan, basically, fortsatte Bertrand.

Efter en lång tid med oregelbunden speltid i Chelsea verkar Bertrand vara väldigt nöjd att få spela varje vecka: -I’ve spent the past few years at Chelsea, in and out of the team, and the experience I’ve gained from that is I’m happy just playing. That’s what it comes down to in football. If you’re getting the respect from your peers that you deserve, that means a lot.

4 kommentarer
 1. Konkurrera med Flanagan behöver han inte oroa sig för om han bara har hungern kvar för trots att jag haft svårt för Cole så är han brutalt mycket bättre än Flanagan med rätt inställning och den tror jag att Rodgers får ut om han nu skulle komma hit.

  Blir ändå glad att spelare som Bertrand förstår att speltid är viktigt och hoppas yngre förmågor tänker sig lite mer för när superrika klubbar hör av sig med enorma löner som erbjudande att de kommer nog inte få mycket speltid i klubben. A-lags fotboll är så otroligt viktigt för utvecklingen för unga spelare.

 2. Jag skulle ändå gärna se att vi satsar på en yngre vb. Shaw blir nog svårt, men Moreno skulle jag gärna se. Även om det kostar en del så är det en position som har varit ett problem för oss länge och behöver att bra långsiktigt alternativ

  • Självklart vill man ha ett yngre och mer långsiktigt alternativ men inte alltid lätt att få som man vill och då tycker jag Cole är ett tillräckligt bra alternativ till en början. Flanagan är ingen och kommer aldrig bli en förstavalsback i mina ögon.
   Enrique gillar jag men svårt att veta hans form efter denna säsong med en skada hela året.
   Ser alldeles för lite spansk fotboll för att ge en syn på Moreno fast Shaw gillar jag för att han har en grym fysik för sin ålder vilket är ovanligt.

 3. Vill ha in något yngre som håller ett bra tag framöver, max 25. Rodriguez, Alex Sandro, Moreno?

Kommentarer är stängda.