[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Officiellt bekräftat: Roberto Firmino har förlängt sitt kontrakt med Hoffenheim till år 2017.

* * *

Albert Riera har skrivit på ett korttidskontrakt med Watford. Udinese har tidigare bekräftat att de har signat honom på free transfer – men det kontraktet börjar inte gälla förrän i sommar.

Samtidigt skriver lokaltidningen The Watford Observer att Riera kan bli kvar i Watford nästa säsong, men endast om samtliga inblandade parter accepterar detta. Watford och Udinese är som bekant samarbetspartners och har gemensamma nämnare vad gäller ägandeskap och så vidare. Många Udinese-spelare har dykt upp i Watford under de senaste åren och Riera kan alltså bli nästa ’gåva’.

* * *

Harry Kewell, som spelade för Liverpool mellan 2003 och 2008, har meddelat att han lägger av efter den här säsongen. Därmed blir Melbourne Heart hans sista klubbadress. Kewell rankas som Australiens bästa fotbollsspelare genom tiderna.

* * *

I kvällens match mellan Barcelona och Celta Vio råkade Victor Valdes ut för en olycklig knäskada som kommer att hålla honom borta från spel i cirka 6 månader. Detta är naturligtvis ett hårt bakslag för Valdes, som blir kontraktslös efter säsongen.

* * *

Manchester City gillar som bekant att sno spelare av Arsenal. Den senaste i raden kan bli Bacary Sagna, som har blivit erbjuden ett treårskontrakt av City. Arsenal jobbar fortfarande på att behålla Sagna, samtidigt som Liverpool, Tottenham, Inter, PSG och Monaco också är väldigt intresserade av hans tjänster. Sagna är dock inte intresserad av en flytt till Tottenham (The Guardian).

* * *

Om Southampton tappar högerbacken Callum Chambers vill de gärna ersätta denne med Leeds talang Sam Byram. Saints är väl medvetna om att Leeds problematiska ekonomiska situation innebär att de inte kommer att kunna tacka nej till ett rejält bud på Byram (The Mirror).

Benficas mittback Ezequiel Garay är nära en flytt till Manchester United. I sommar kommer Garay att ha 1 år kvar på sitt kontrakt med Benfica och Uniteds avsikt är att göra klart med honom i ett tidigt skede innan VM-slutspelet, men Manchester City och Zenit ger United konkurrens om argentinarens signatur. Garay har en utköpsklausul på 20 miljoner euro, men United hoppas att kontraktssituationen ska innebära att han blir billigare än så (The Mirror).

Real Madrid är den senaste klubben att visa intresse för Southamptons lysande vänsterbackstalang Luke Shaw (The Mirror).

7 kommentarer
 1. Bästa australiensiska fotbollsspelaren genom tiderna måste väl vara Mark Viduka? 😉 Pansarvagnen från Down Under!

 2. Garay kanske kan vara någon för Liverpool?

  • Helt klart, men det vore förvånande om FSG vill köpa en ganska dyr spelare som fyller 28 år under nästa säsong.

 3. Behöver vi verkligen en ny mittback? Tycker faktiskt att vi har en ganska bra uppsättning med återkommande spelare såsom Wisdom och Ilori. Ser gärna att de får sin chans nästa säsong. Jag vill gärna se All-in på en VB. Shaw hade varit drömmen men kanske lite orealistiskt. Som jag ser det behöver vi en VB, central mittfältare och en ytter/forward

  • Det vi saknar är en chefs-mb, någon som dikterar försvaret.. Carra var trots allt inte någåt under rent men var en ledare som styrde upp allt.

  • Jag anser att det är viktigt att få in en högerfotat mittback som på allvar kan konkurrera med Skrtel nästa säsong. Jag tror varken Wisdom, Ilori(dålig koll), Kelly eller Kolo är tillräckligt bra när vi nästa säsong ska in i Champions league.

   Rodgers verkar inte vilja spela två vänsterfötter tillsammans och Skrtel kan inte spela alla matcher då vi ska utmana om ligan samt tre cuper. Det bästa vore att låna ut Wisdom och Ilori, samt hämta en innerback som besitter så pass hög kvalité att han kan konkurrera med Skrtel samtidigt som han ännu inte har pikat.

Kommentarer är stängda.