Enligt Skysports.com är Roy Hodgson angelägen om att få in nya spelare i truppen när transferfönstret öppnar.

Hodgson uppges ha skrivit en köplista över vad som behövs införskaffas för att Liverpool ska kunna utmana om de fyra första ligaplatserna.

De positionerna som är i behov av förstärkning är högerback, mittback, anfallare samt yttermittfältare – men endast om de rätta spelarna blir tillgängliga i januari.

Liverpool har kollat på flera olika högerbackar, och Glen Johnson omges alltjämt av flyttrykten.  En mittback vore också välkommet, med tanke på att Jamie Carragher och Daniel Agger har så pass stora skadeproblem. Dessutom vill Hodgson få in en yttermittfältare – Charles N’Zogbia kan vara ett tänkbart alternativ.

Slutligen, har Hodgson letat länge efter en targetman som ska komplettera Fernando Torres och även hjälpa spanjoren med målproduktionen.

Allt enligt Skysports.com.

8 kommentarer
 1. Vad skulle sägas om en ny vänsterback?
  GJ är i alla fall bra offensivt mendans Konch varken är bra defensivt eller offensivt…

 2. Cribe. Tycker också att man ska satsa på en vänsterback istället, om GJ drar så fyller vi ut hans lucka med Martin Kelly.

  Som VB så tycker jag Contrao är ett utmärkt alternativ då jag anser att han skulle anpassa sig till Premier League ganska fort och har även sällskap av sin landsman Raul Meireles i Liverpool.

  En yttermittfältare var det ju också, är tveksam till Aschley Young har varit väldigt imponerad av honom förut men tycker att han har blivit sämre och det var ju också därför han tappade sin plats i VM-Truppen. Hellre Eden Hazard isåfall som har utvecklingspotential något av det grövsta.

  Det självklara valet som hjälp till Torres är Fernando Llorente, vill vi satsa så köp Llorente, Contrao och Eden Hazard !

 3. Johny:

  Varför? När vi har Wilson som är en av dom största mittbacks talangen i världen? Våga spela in honom istället. Agger blir snart frisk igen och då är han en världsback också!

 4. Får slänga in ett buf på 50 miljoner pund för: Remy (MB), Vandam (HB/VB), Hazard (VM/A), Gervinho (HM/A).. Alla från Lille, och alla bra!

 5. bstringsteen:

  Därför att vi behöver ha någon att bygga backlinjen från. Sedan är konkurrens sunt.

 6. Agger är det dyraste nyförvärvet någonsin med tanke på lön och speltid…..han spelar ju aldrig.
  Spelar ingen roll hur bra han är,när han alltid är skadad och sätter landslaget före klubblaget……sälj direkt och köp in en ny mittback!!

 7. Om Roy väljer att sälja Agger så tycker jag att han ska säljas, men nu verkar ju det inte så att Agger kommer att säljas och då är det onödigt att köpa nytt.

  Om han nu blir kvar i klubben så har vi, 6 mittbackar och då räknar jag med Martin Kelly som en av dom, + att vi har Daniel Ayala på lån hos Hull.

  Om vi nu ser att Agger lämnar oss så vill jag att vi signar Per Mertensacker och lirar ihop han med Daniel Wilson. En spelskicklig mittback och ett fyrtorn som kan vinna nickduelerna och vara ett hot på offensiva fasta situationer.

Kommentarer är stängda.